Grohe ONDUS - tehnologie de ultima generatie, calitate superioara si un design unic

Grohe ONDUS - tehnologie de ultima generatie, calitate superioara si un design unic


Grohe Ondus® reprezinta revolutionarul sistem electronic al baii. Noile baterii de baie Grohe Ondus® imbina designul unic cu un nivel ridicat de functionalitate.Grohe Ondus® ofera posibilitatea introducerii unor setari individuale pentru toate bateriile electronice din aceasta serie.

casarusu.ro/
casarusu.ro/

Grohe ONDUS - tehnologie de ultima generatie, calitate superioara si un design unic - Poza 1

Printr-o singura apasare, utilizatorul poate selecta functia de umplere a cazii cu apa la temperatura dorita sau poate porni, de exemplu, programul de “spalare pe dinti”, limitand astfel consumul de apa. De acum vom da drumul la apa apasand un singur buton, iar temperatura apei o vom regla tot prin actionarea telecomenzii magice. Butoanele digitale cu simboluri faciliteaza si minimizeaza eforturile, iar dispozitivul permite memorarea setarilor personale, cum ar fi temperatura sau durata de folosire.

Comenzile activate prin atingere si afisajul cu cristale lichide fac ca utilizarea bateriei GROHE ONDUS® sa fie intuitiva si sa asigure un confort de exceptie.

Bateriile sunt disponibile in patru culori:negru, alb,cromat si titan. Perfectiunea nu este data doar de inovatia tehnologica, ci si de designul extraordinar si de inalta calitate. Armonia acestor trei elemente permite atingerea perfectiunii. Scopul GROHE este creearea unor inovatii care sa depaseasca asteptarile clientilor. Dorim sa fim inspiratia dumneavoastra pentru a va bucura de fiecare clipa petrecuta intr-un spatiu nu doar functional, ci si frumos. Un interior ideal este un spatiu in care lumina contureaza linii frumoase, delicate.

Toate elementele sale se imbina pentru a creea o atmosfera ideala pentru relaxare accesoriile de baie Grohe Ondus fiind elemente esentiale.Minimalismul clasic este imbinat cu delicatetea, astfel incat fiecare clipa devine minunata. Interiorul ideal permite petrecerea unor momente deosebite de relaxare in fiecare zi.

Alege bateriile de baie digitale GROHE ONDUS®   prin Grohe-www.baterii-lux.ro !

top-shop.ro
top-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER