Rasfat din bumbac in baia ta

Rasfat din bumbac in baia ta


ValeaCascadelor.ro | Baie

116 afisari

Daca iti doresti o baie care sa exprime veselie, creativitate si rasfat, alege prosoapele si halatele din aceasta colectie. Sunt create din materiale de calitate superioara pentru a-ti rasfata pielea, iar culorile, texturile, sunt acele detalii care inveselesc orice spatiu interior.

piatraonline.ro
piatraonline.ro

Baia nu mai reprezinta demult un simplu spatiu functional, aceasta putand deveni cu usurinta o continuare a designului interior ales pentru restul casei, locul perfect unde te poti relaxa dupa o zi plina la munca.

Iar cea mai buna solutie pentru acest lucru sta in alegerea acelor mici detalii care ii personalizeaza si ii imbogatesc spatiul. Prosoapele de baie, halatele sau alte accesorii specifice acestei incaperi, vin sa completeze stilul propriu, un lucru si mai important in alegerea lor fiind definit de calitatea texturii si senzatia cat mai placuta la atingere oferita de aceasta.

Combinatia dintre portocaliul intens, nuanta calda de galben si tonul viu de magenta, inveseleste orice spatiu, asigurand buna dispozitie la finalul fiecarei zi.
Îți recomandăm
Set de baie 2 piese Zen
Lavoar stil piatra gri pe blat Rune Roxy Stone Warm Grey 49 cm
Set 2 covorașe de baie Confetti Bathmats Stars
Suport colțar cu trei polițe Wenko cu sistem de prindere Vacuum-Loc
retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER