Tu cum decorezi anul acesta de Halloween?

Tu cum decorezi anul acesta de Halloween?


ValeaCascadelor.ro | Decor

92 afisari

Sa ne aducem aminte de una dintre sarbatorile preferate ale americanilor, de care ne putem bucura si noi, impreuna cu familia. Se apropie Halloween-ul! Tu ai pregatit ceva activitati alaturi de copii tai? Ai mai jos cateva idei creative cu decoratiuni- felinar din dovleci.

vivre.ro
vivre.ro

Dovleacul Castel

Soarecele si pisica

Alege doi dovlecei, unul mai mic si altul mai mare in care vei sculpta cele doua fete simpatice din imagine. Astfel vei decora gradina sau intrarea in casa cu un joc luminos de-a soarecele si pisica.

Soarecele si pisica dovleci

Masina dovleac

Fa o calatorie fantastica chiar de Halloween. Spune-le copiilor tai povesti minunate in lumina acestor felinare. Sculpteaza o masinuta si rulota acesteia in dovleac. Aseaza-le pe aleea casei ca in imaginea de prezentare.

Trasura din dovleac

Felinare decorative pentru interior din ... dovleci

Alege doi dovleci, vopseste-i in negru si sculpteaza in ei mai multe forme interesante. Pune in interiorul lor lumanari.
Dovleacul castel: Pe un dovleac mediu, deseneaza un castel cu ferestre, apoi taie aceste ferestre si aseaza in interior lumanarea. Castelul va avea ferestrele luminate.

Felinare decorative din dovleci

Dovleacul vesel si dovleacul infricosator

Poti grava diverse fete care mai de care mai grozave pe care musafirii tai le vor aprecia foarte mult. O idee de sperietura este Dovleacul- Mumie. Pentru aceasta vei avea nevoie de un dovleac verde deschis sau alb si de doua bilute negre pentru a le folosi drept ochi.
Nu uita ca in seara de halloween fiecare decoratiune dovleac sa fie luminata.

Dovleacul Vesel

Dovleacul Infricosator

Succesul este garantat!

Îți recomandăm
Tablou 70x70 cm GRELYS PRINT
Ceas de perete
Oglinda
Ceas de perete
retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER