Vivre.ro te invita sa iei masa cu stil alaturi de cei dragi

Vivre.ro te invita sa iei masa cu stil alaturi de cei dragi


Pentru ca stim cat de mult iubesti sa pregatesti masa in familie si sa ii rasfeti pe cei dragi cu ce e mai bun, ne-am gandit la o campanie pentru bucatarie si momentele in jurul mesei. Detalii pe www.vivre.ro.

vivre.ro
vivre.ro

Vivre.ro te invita sa iei masa cu stil alaturi de cei dragi - Poza 1

Pentru ca stim cat de mult iubesti sa pregatesti masa in familie si sa ii rasfeti pe cei dragi cu ce e mai bun, ne-am gandit la o campanie pentru bucatarie si momentele in jurul mesei.

Farfurii pentru aperitive, seturi de sare si piper, cutite pentru fructe si legume, branza, pentru feliat sau taiat painea, seturi de tacamuri pentru mese mai restranse sau cu toti prietenii si multe alte accesorii folositoare.

Ce este www.vivre.ro si cum functioneaza?

Reduceri de pana la 70% la branduri de top. Vivre este un club online de shopping pentru casa, gradina si accesorii. Avand in portofoliu produse de cea mai buna calitate din toata lumea, www.vivre.ro dezvolta campanii de vanzari la preturi foarte avantajoase, cu valabilitate limitata.

Pentru a profita de discounturi trebuie sa va inregistrati pe www.vivre.ro

Pentru a comanda un produs este necesara inregistrarea in clubul Vivre. Inregistrarea este foarte simpla, procesul durand maxim un minut. Detalii pe www.vivre.ro.

Îți recomandăm
Set 11 ustensile de grătar, cu servietă Cattara Alu Grey Line
Set manusa de bucatarie si suport pentru vase fierbinti Campagne
Cratita cu capac Granit Diamond 4.2 L
Set 2 planse protectoare pentru plita Spice
vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER