Articole Camera copilului :: informatii oferite de valeacascadelor.ro

Sase idei miunate pentru camera copilului tau

26 Feb 2015 | 2224 afisari

Ciprian Paunica | Sfaturi utile

Pentru copii, culoarea sau designul camerei nu este la fel de importanta ca pentru parinti. Ceea ce-i fascineaza de fiecare data si isi doresc sa vada in acest spatiu personal, este mai degraba reprezentat de obiectele care-i ajuta sa invete in fiecare zi noi lucruri, care le stimuleaza imaginatia si ii indeamna la ore de joaca si creativitate. Va prezentam mai departe sase idei despre cum ati putea sa organizati aceasta camera pentru a-l bucura si a satisface cat mai mult din curiozitatea copilului vostru.  

citeste mai mult

Recreeaza universul personajelor Disney in camera copilului tau cu 5 modele de lenjerii de pat

04 Noi 2014 | 1873 afisari

Ciprian Paunica | Sfaturi utile

Somnul este un taram al viselor pentru toti copiii, intotdeauna fascinati de aventura personajelor din basmele si povestile lor preferate. Tocmai de aceea, site-ul www.home-exclusive.ro s-a gandit sa imbine aceste doua ingrediente magice in a recrea o parte din universul Disney in camera copilului tau. Iata cinci modele de lenjerii de pat ce imbina cea mai buna calitate a materialelor  cu imprimeuri ale personajelor Disney atat de iubite de copii.

citeste mai mult

Imaginarium: camera copilului tau ca o poveste magica despre zane

15 Iun 2011 | 4685 afisari

Ciprian Paunica | Sfaturi utile

In primii ani de viata, copiii nu sunt capabili sa diferentieze lumea reala de cea imaginara, ceea ce face ca pentru ei sa fie indubitabila existente zanelor si a personajelor fantastice cu puteri incredibile. Un adevarat stimul pentru creativitatea si imaginatia sa.

citeste mai mult