Bathing-beauty, sau cum iti creeaza accesoriile pentru baie un moment special

Bathing-beauty, sau cum iti creeaza accesoriile pentru baie un moment special


ValeaCascadelor.ro | Baie

72 afisari

Observam cu interes cum in ultimii doi ani incercam sa atingem echilibrul in casa noastra prin crearea unei armonii a formelor, a culorilor si a elementelor decorative din locuinta. Mergand tot inainte in aceasta idee de decorare, cum am putea uita de incaperea de baie?

vivre.ro
vivre.ro

Baterii de baie

Baia si felul in care ea este organizata spune aproape totul despre noi, proprietarii.
Oare ce ar spune musafirii nostri daca toata casa ar fi perfect conturata si incaperea de baie ar ramane in derizoriu?

Cum putem incerca o armonie in baie? Foarte simplu: gandeste-te la baia ta ca fiind o panza alba pe un sevalet care asteapta atingerea ta artistica. Incepe prin a-i da o culoare de fond si continua prin armonizarea formelor obiectelor sanitare: cada sau cabina de dus – care domina incaperea de baie prin dimensiunile mari, cu lavoarul si vasul de toaleta si cu bateriile pentru baie.

Accesorii de baie

Urmatorul pas este alegerea inspirata a robinetelor:robinetele pentru lavoar si bideu si a sistemului de dus sau a robinetilor pentru cada.
Asa-numitul concept de “bathing-beauty” sau frumusetea imbaierii poate fi atins atat prin alegerea culorilor relaxante, nonagresive a gresiei si faiantei si in mod necesar va fi completat prin asortarea robinetilor, a dusului si a accesoriilor pentru baie.

Pentru ca baia sa devina un moment special al zilei, un moment al destinderii, trebuie sa creezi si sa incluzi ritmurile speciale ale relaxarii prin instalarea sistemelor speciale de masaj , al apei in picaj si chiar ceva arome.

Baterii chiuveta bucatarie

Îți recomandăm
Coloana de dus cu termostat Rune Milano negru mat
Lavoar pe blat Rune Vegas White 57 cm
Baterie bideu Rune Tess negru mat
Cada retro de mijloc Florida Venus New 155x73 cm
perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER