Hidroplasto lanseaza HJ 30, un nou produs destinat tratarii rosturilor de dilatatie

Hidroplasto lanseaza HJ 30, un nou produs destinat tratarii rosturilor de dilatatie


ValeaCascadelor.ro | Baie

17 Aug 2012 | 349 afisari

Compania Hidroplasto prin Departamentul E.R.D. anunta lansarea unui nou produs in Romania destinat tratarii rosturilor de dilatatie, special conceput pentru podurile atat noi cat si reabilitate.


Hidroplasto lanseaza HJ 30, un nou produs destinat tratarii rosturilor de dilatatie

HJ 30 (Hidroplasto Joint ) este un dispozitiv fabricat dintr-un neopren special (Conform ISO 48), ramforsat , care indeplineste toate cerintele de dilatatie, duritate, stabilitate si rezistenta. HJ30 sunt adecvate pentru translatii longitudinale de 20 pana la 40 mm la poduri, drumuri si alte constructii.Datorita designului simplu, atat asamblarea precum si mentenanta sunt simple.

Rosturile de dilatatie instalate intre suprafata de rulare a podurlui si drum trebuie sa absoarba miscarile care apar de la diferente de temperature, deformarea si contractia structurii, sarcina de trafic.In cazuri special, acestea trebuie sa absoarba deplasarile transversal si rotatiile in jurul celor trei axe spatiale si eventual gradientele longitudinale trebuie avute in vedere. Rosturile produse de compania Gumba GmbH Germania indeplinesc toate acestea si au proprietati de impermeabilizare.

Hidroplasto este specializata in montarea acestor tipuri de rosturi, reusind in decursul anului 2011 afaceri de peste 1 million de euro colaborand cu unele dintre cele mai mari companii de profil: Vega 93 Galati , Conextrust Bacau, C.C.C.F Timisoara, Astaldi Spa Italia, Romstrade, Strabag Austria, Pizzarotti Italia, Aktor Grecia.

Hidroplasto va instala pentru prima oara in Romania dispozitivele special create pentru tara noastra HJ30, dispozitive adecvate pentru rosturi intre 20 si 40 de mm. Fiind un produs nou, acesta este in curs de agrementare de catre Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica CESTRIN - Grupa specializata Drumuri, Poduri Rutiere Porturi si Aeroporturi, Compania noastra punand la dispozitia acestora documentatia referitoare la `Echipament de acoperire rosturi de dilatatie la poduri, tip HJ30`, dosarul tehnic, precum si testele aferente. Garantia oferita este de 10 ani si include mentananta, supervizarea si monitorizarea acestora.

Procedura de instalare include armarea si betonarea umerilor podurilor (pentru podurile vechi ), pozitionarea drenului, pregatirea unui pat de mortar special, forarea de gauri pentru substantele de fixare in pozitii prestabilite, utilizarea substantelor chimice de fixare, pozitionarea barierei de vapori, fixarea dispozitivelor tip HJ30 cu un compus de etansare elastomeric tip Cotec, turnarea tranzitiei din mortar fluid, cu intarire si priza rapida, armat cu fibre metalice.

Specializata in sisteme complete de hidroizolatii, solutii complete de tratare a rosturilor de dilatatie, echipamente complete pentru poduri incluzand suporti de deformare, suporti tip oala (acestia preiau sarcini mult mai mari decat reazemele din neopren pe unitatea de suprafata , reazem tip sferic (acestea sunt construite pentru rotatii foarte mari), sisteme complete pentru tehnologia suportilor si structurilor, solutii hidroizolante combinate, sisteme de tamplarie pvc, articole termoplastice, articole injectate din mase plastice, echipamente complete pentru minerit si produse din polietilena, precum si sisteme complete pentru apa si canalizare.

Îți recomandăm
Perie de toaleta cu suport
Set mască cu lavoar Brooklyn, 90x75x50 cm, pal, maro/ negru
Set de baie 2 piese Zen
Uscător de rufe pentru perete Wenko Lines
soldec-shop.ro
soldec-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER