Cum sa montam singuri gresia in locuinta

Cum sa montam singuri gresia in locuinta


Nu v-ati inteles cu mesterul faiantar, care v-a cerut prea mult pentru manopera, si ati hotarat sa va puneti singuri gresia in apartament. Desigur ca, atunci cand o faci pentru prima oara, exista si riscuri: randuri strambe, placi taiate prost sau lipite de mantuiala. Totusi, sa gandim pozitiv si sa vedem ce ne trebuie si care sunt etapele de lucru.

elefant.ro
elefant.ro

Cum sa montam singuri gresia in locuinta

Asadar, avem nevoie de urmatoarele materiale: adeziv pentru placi ceramice, gletiera cu zimti, chit faianta special si gletiera de cauciuc. Si ca sa nu bateti drumul in alta parte, riscand sa nu le gasiti, va asiguram ca la Valea Cascadelor puteti sa va procurati tot ceea ce aveti nevoie, la preturi dintre cele mai convenabile.

Dupa ce ati cumparat toate materialele si sculele necesare, incepeti cu prima etapa: suprafata vizata se amorseaza cu grund de profunzime, care se aplica cu ajutorul unei pensule sau bidinele. Lasati sa se usuce timp de 4 ore. Apoi, masurati cu o ruleta si trasati cu creionul linia pana la care se aplica gresia. Folosind gletiera cu zimti, aplicati adezivul.

Pentru o mai buna fixare a placilor de gresie se poate aplica adeziv atat pe suprafata suport, cat si pe placa. Se lasa din nou sa se usuce, dupa care aplicati chitul pentru rosturi cu gletiera de cauciuc.

Aveti grija ca placile sa fie aplicate la aceeasi inaltime, pentru a evita «pragurile». Marginile le completati cu fragmente de placi, masurate si taiate precis.

Nu e greu si o sa vedeti ca in final chiar o sa va placa.
bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER