Idei mici pentru o baie mai mare

Idei mici pentru o baie mai mare


De obicei, baile la bloc sunt mici. Cum peretii nu sunt de cauciuc, sa-i intindem cat avem noi nevoie, singura metoda prin care te poti simti mai confortabil aici este reamenajarea acestui spatiu. Cateva sugestii in acest sens nu strica nimanui.


Idei mici pentru o baie mai mare

Culorile pale si reci reflecta lumina. Daca zugraviti peretii in tonuri de alb, culori pastelate sau neutre, veti obtine impresia ca spatiul este mai incapator.

Lambriurile, elementele decorative si usile vor disparea pur si simplu daca sunt vopsite cu aceasi culoare ca peretii. Efectul va fi multiplicat daca acelasi tratament se aplica si dulapurilor. Folositi o nuanta deschisa pentru pereti si una si mai deschisa pentru tavan. Aceasta combinatie creaza iluzia ca suprafetele se indeparteaza una de alta, iar spatiul va parea mai mare.

Pentru ca paleta de culori sa nu fie prea anosta, alegeti accesorii, prosoape, postere, tablouri si chiar mobilier in culori vii, indraznete. O alta modalitate este sa folositi materiale sau obiecte cu texturi diferite, cum ar fi cosuri din lemn de bambus sau de carton, dar invelite in panza sau lana etc.

O alta smecherie: se stie ca oglinzile largesc spatiul, creand iluzia ca incaperea e dubla. Intr-o baie ingusta, amplasarea unei oglinzi pe unul dintre pereti poate face adevarate minuni. Aveti grija numai sa asezati oglinda in asa fel incat pe suprafata ei sa se reflecte mobilierul, un poster (daca acesta exista) sau unghiul cel mai larg din incapere. Doua oglinzi, pozitionate una in fata celeilalte, creaza impresia unei camere fara sfarsit.

soldec-shop.ro
chilipirul-zilei.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER