Baterii de lavoar Geberit cu detectie in infrarosu


Baterii de lavoar Geberit cu detectie in infrarosu


Sfaturi utile | Publicat la 10 Mai 2011 | 4953 afisari


Bateriile de lavoar Geberit cu detectie in infrarosu sunt pe cat de sofisticate pe atat de simple: nici o atingere, nici un microb. Tehnologia automatizata a bateriilor electronice economiseste de asemenea apa, jetul fiind activat numai cand sunt detectate mainile. Diferitele modele faciliteaza alegerea produsului care se potriveste perfect ambientului.


Baterii de lavoar Geberit cu detectie in infrarosu - Poza 1

Seria Hytronic incorporeaza o noua generatie de baterii montate pe lavoar si pe perete, actionate prin senzori. In momentul in care senzorul detecteaza un obiect, apa incepe sa curga. Modulul senzorului este complet etansat pentru a preveni deteriorarea provocata de umiditate. Acest modul este de asemenea complet integrat in carcasa bateriei sau in perete pentru a reduce riscul deteriorarii datorate apei sau vandalismului. Instalarea si reglajele sunt rapide si facile, avand componentele anti-vandalism plasate logic si usor accesibile in scopuri de mentenanta.

Prin intermediul telecomenzii inovative HyTronic Service Handz aveti control total asupra personalizarii reglajelor, eliminand pericolul deteriorarii componentelor prin reglaje manuale. Comutarea intre moduri, monitorizarea nivelului bateriei si corectarea erorilor - toate acestea pot fi acum indeplinite printr-o apasare de buton.

Baterii Geberit HyTouch. O atingere a perfectiunii

Bateriile HyTouch sunt solutia perfecta pentru optimizarea igienei si economisirea apei in toaletele publice de mare trafic. In urma unei singure apasari jetul de apa este activat pneumatic pentru o perioada de timp reglabila. Tehnologia simpla de actionare mecanica si hidraulica permite o mentenanta extrem de usoara.

MAI MULTE DETALII PE: www.geberit.ro

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro