Stiati ca... luminile cu LED-uri sunt viitorul?


Stiati ca... luminile cu LED-uri sunt viitorul?


Sfaturi utile | Publicat la 18 Noi 2008 | 2172 afisari


Istoria ne-a demonstrat ca omul e facut sa traiasca inconjurat de lumina. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului a tot improvizat solutii si tehnologii care sa-l ajute sa se ghideze mai bine in noapte. Mai economice, mai placute si mai fascinante ca oricand sunt acum luminile cu LED-uri. Imagineaza-ti, cum ar fi sa nu mai bajbai noaptea pentru a te deplasa prin casa, ci sa fii ghidat de lumini ambientale, elegante si placute? Si asta, economisind si energie!


Stiati ca... luminile cu LED-uri sunt viitorul? - Poza 1

Disponibile in variate forme, lampile cu LED-uri pot fi folosite in mai toate locurile care cer un iluminat ambiental. De la propria locuinta lamulte locuri publice: holuri si culoare, bucatarii, bai, in camera copilului, sufragerii, in hoteluri, magazine, baruri, pub-uri etc. Disponibile în mai multe culori, lumina lampilor poate fi aleasa si combinata dupa bunul plac: alba, albastra, rosie sau verde.

Iata si o comparatie simpla care sa evidentieze diferenta: 1 bec normal (100 W) consuma pe ora cat consuma 250 de lampi cu LED-uri, in acelasi interval de timp. Iar datele vorbesc de la sine!

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa. Mai exact, sunt lampi de diverse culori si forme, clips-uri pentru iluminat rafturi de sticla, figurine haioase pentru camera copiilor si multe altele.

Avantaje principale:
• Consumul foarte redus de energie, corpurile de iluminat fiind bazate pe cea mai noua tehnologie: iluminatul cu LED-uri.
• Impactul vizual puternic, designul elegant, discret si finisajele superioare.
• Montare simpla si rapida, direct in mobilier.
• Calitate absoluta - fabricate din metal, au strat galvanic, sunt perfect etansizate si pot functiona in cele mai extreme conditii: in bai, bucatarii, saune etc.
• Garantia de peste 5 ani este o dovada a calitatii si eficientei dovedite in timp, produsele reusind sa impresioneze pana si cei mai pretentiosi clienti.


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro