Secrete Feng Shui ca sa-ti mearga bine in anul 2010

Secrete Feng Shui ca sa-ti mearga bine in anul 2010


In horoscopul chinez, anul 2010 incepe la 14 februarie si este anul Tigrului de Metal. Asta inseamna ca in orice locuinta exista cateva zone care pot fi exploatate pentru un flux pozitiv de energii si mai multa armonie. Ca o recomandare generala, anul acesta trebuie sa te asiguri ca ai o casa foarte puternic iluminata pentru ca acesta este cel mai mare secret in 2010 pentru a avea parte de energie activa de tip Yang. De asemenea, pentru a da rezultate aceste sfaturi, trebuie sa ai clar definita harta Bagua a casei tale.


Secrete Feng Shui ca sa-ti mearga bine in anul 2010

Nu cred ca mai este pentru nimeni o noutate faptul ca toate acestea se pot dobandi cu ajutorul tehnicilor Feng Shui. Culorile care trebuie sa predomine in acest an sunt rosu, roz, violet, portocaliu si galben. Vorbim in cazul de fata despre zona Centrului de Feng Shui de acasa. Un covor in aceste nuante sau niste pernite ar fi ideale. Cumpara-ti un cristal care sa influenteze pozitiv viata ta de zi cu zi si asaza-l la vedere, in biblioteca. Anul acesta vorbim cu precadere despre ametist si cuart.

Aceste doua cristale au cea mai mare putere, iar actiunea lor se va face simtita, trebuie sa ai incredere. De asemenea, ar fi foarte potrivit un obiect din ceramica, cum ar de exemplu o statuieta de teracota. Evita neaparat obiectele decorative sau mobilierul de metal. Nici lemnul nu este un element prea benefic anul acesta. Zona de Nord in 2010 are 4 stele si guverneaza domeniul creatiei, dar si relatiile amoroase, in 2010. Straduieste-te sa predomine culorile de negru si de albastru. Si in acesata zona, trebuie evitat metalul. Nu iti achizitiona sub nicio forma o masuta de cafea cu picioare sau pe structura de metal.

Asta daca nu preferi, bineinteles, sa ai parte de niste certuri isterice in viata de cuplu. Se poate contracara energia negativa cu un lampadar cu lumina de culoare verde, discreta. Va face minuni, chiar daca poate va fi obositoare. De asemenea, florile naturale, de orice tip, sunt benefice daca le vei aseza strategic in aceasta zona. Lalelele, bujorii, trandafirii, crinii sau calele sunt principalele flori aducatoare de armonie in 2010. Tot pe acest perete, daca nu ai pozitionata fereastra, poti lipi ingenios diferite poze si mici obiecte cu valoare sentimentala din viata ta. Zona de Est in 2010 are 6 stele si este de culoare alba. Deci, foloseste albul in exces si vise pe care n-ai indraznit sa ti le soptesti nici tie insati, se vor implini. Ma refer in special la cele legate de cariera sau buget. Alte nuante care nu este bine sa lipseasca din aceasta zona, sunt nuantele Pamantului sau cele de albastru si de negru. Evita lumanarelele parfumate in aceasta portiune, precum si elementele de foc.

Monedele sau obiectele din aur plasate in aceasta zona sunt aducatoare in 2010 de bogatie si succes. Zona de Vest are in 2010 o singura stea. Aici foloseste-te de obiectele de metal, cu forme cat mai stranii. Nuante de gri si alb. Tartacute si statuete de alama, monede vechi. Acestea ar fi ingredientele aducatoare de noroc pentru vest. Evita si aici lumanarelele, dar si nuantele din zona de Centru, adica rozul, rosul, galbenul si mai ales portocaliul. Daca ai o oglinda pe acest perete, asigura-te ca o muti in alta parte! Zona de Nord-Vest este foarte puternica in acest an si are nu mai putin de 9 stele. Aici sunt foarte indicate lumanarele pe care ti-am tot spus sa le ascunzi, florile proaspete si puternic mirositoare, pozele de familie sau imagini relaxante, toate elementele cu vibratii pozitive pentru a-i consolida potentialul acestei zone.

Un mic detaliu: incearca un aranjament de noua lumanarele rosii sau violet langa care sa asezi o vaza cu flori roz. Te-ai trezit fericita? Deja? Evita oglinzile si oglijoarele, apa, nuantele de albastru si de negru. Acestea sunt pe scurt principalele reguli de care trebuie sa tii seama pentru a avea un an favorabil si pentru ca norocul sa traga un picut mai cu forta spre caminul tau.

SURSA: flu.ro

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER