Placarea peretilor cu piatra naturala, solutia pentru a transforma un spatiu fad in unul spectaculos

Placarea peretilor cu piatra naturala, solutia pentru a transforma un spatiu fad in unul spectaculos


Piatra naturala este un material de constructie, dar si de decoratie, extrem de nobil, care inspira confort si familiaritate, dar si lux si bun gust. Marmura, travertinul sau ardezia sunt numai cateva exemple de materiale naturale care ne duc in mod automat cu gandul la o casa impozanta in care domneste eleganta.

casarusu.ro/
casarusu.ro/


Casa noastra si familia noastra merita materiale deosebite, de calitate, durabile si cu un aspect placut, care sa creeze un spatiu in care grijile se risipesc si buna dispozitie nu se pierde niciodata. Un astfel de material este piatra naturala, care prin aspectul ei si calitatea ridicata face dintr-o casa un camin.

Unde folosim piatra naturala in casa?

Sub denumirea generica de piatra naturala stau de fapt marmura, ardezia, travertinul, limestone-ul, granitul sau cuartul. Asadar, daca te gandesti la acest material trebuie de fapt sa alegi exact o piatra naturala, pentru ca fiecare vine cu o textura diferita, cu o culoare diferita, cu calitati fizice si mecanice diferit. Acest material este unul care se gaseste in nenumarate forme si culori, astfel ca nu exista limitari in ceea ce priveste utilizarile lui si cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau.

Poti folosi piatra naturala in exterior, dar si in interior in diverse incaperi precum baia, bucataria, holurile, saloanele, livingurile si chiar in dormitoare. Orice idee de decoratiune interioara ai, piatra natuaral te poate ajuta sa o pui in aplicare si sa dai un plus de stil casei.

Peretii casei tale vor arata cu siguranta deosebit daca vei folosi piatra naturala pentru placarea lor. Poti placa un singur perete, poti opta pentru placarea integrala a unei camere sau poti placa fasii intr-un joc de texturi si culori.

Avantajele placarii peretilor interiori cu piatra naturala

Un prim avantaj si un factor pe care multi il iau in considerare atunci cand se gandesc la decorul interior este aspectul. Din acest punct de vedere, piatra naturala este un material deosebit, care va da un aer sic si elegant in interior. In functie de modelul ales, poti crea un decor minimalist, pentru case ultramoderne, dar si un decor rustic, fermecator si in armonie cu natura.

Totodata, peretii interiori placati cu piatra naturala vor impiedica pierderile de caldura in timpul iernii, iar pe parcursul verii vor mentine un ambient racoros si confortabil deoarece temperatura va fi un placuta si constanta.

Nu trebuie sa uitam nici de faptul ca, daca este curatata cu materiale speciale, piatra naturala nu se va pata si nu va fi afectata de trecerea timpului, astfel ca nu are nevoie de prea multa antentie din partea ta.

In mod special, piatra naturala este utilizata in bai sau in bucatarii deoarece este un material rezistent la umiditate crescuta si la trafic intens, insa la fel de bine va da si pe peretii din living sau in holuri, iar stalpii de rezistenta din casa vor deveni niste accente deosebite daca sunt placati cu piatra naturala.

Nu in ultimul rand, pentru ca discutam despre un material natural, ai garantia ca in casa ta vei avea un mediu sanatos pentru tine si familia ta.

Iata care sunt recomandarile noastre placarea peretilor interiori si pentru a crea un decor spectaculos la tine acasa.

Travertin clasic scapitat
 
Acest material are o culoare deosebita care se va potrivi in orice design interior de ansamblu. Are o rezistenta crescuta la umiditate, fiind perfect pentru baie, insa este ideal si daca iti doresti un living original. Poti placa, de asemenea, si peretii din birou cu travertin pentru ca va crea o atmosfera relaxanta si o energie pozitiva astfel incat sa-ti sporeasca puterea de concentrare.

Marmura scapitata Kavala

Marmura nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este recunoscuta ca fiind alegerea celor cu gusturi fine si care isi doresc un spatiu deosebit. Nu trebuie sa te gandesti ca marmura e potrivita numai pentru podele, ea este de fapt recomandata si pentru placarea peretilor, care vor capata un aspect cu totul special cu ajutorul acestui material.

Modelul de marmura scapitata kavala are o culoare gri/argintie care se va potrivi cu usurinta celorlalte elemente din casa ta. Pentru peretii din salon sau din camera de zi reprezinta o optiune perfecta.

Quartit Panel Titanium

Acest material aste o alegere fireasca pentru casele ultramoderne. Coloritul si textura acestui panel vor crea in orice incapere un efect deosebit. Este potrivit in mod special pentru camerele de zi decorate minimalist.

Limestone Panel Sparta
In living sau in holuri, panelul din calcar Sparta se va potrivi perfect. Va conferi luminozitate spatiului datorita culorii sale deschise si calde. Usor de montat, insa extrem de rezistent si durabil, panelul din limestone Sparta are un aspect care le atrage atentia pana si celor mai pretentiosi dintre designerii de interior.

Ardezie Panel Brown
Acest material este recomandat pentru placarea peretilor din living sau hol, sau chiar in dormitor daca optezi pentru o fasie de ardezie. Se va potrivi mai mult in spatii rustice deoarece are o culoare naturala. Textura sa va aduce un plus de farmec in orice camera dand un aspect unic incaperii.


top-shop.ro
top-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER