Programul Casa Rosie: o initiativa oferita gratuit de Brikston

Programul Casa Rosie: o initiativa oferita gratuit de Brikston


ValeaCascadelor.ro | Știri

12 Iul 2011 | 58 afisari

Brikston lanseaza programul Casa Rosie prin care se ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier. Totodata, prin acest program se poate accesa online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control, chiar din faza de proiectare.

bonami.ro
bonami.ro

Programul Casa Rosie: o initiativa oferita gratuit de Brikston - Poza 1

Calculatorul este un serviciu oferit de Brikston in premiera nationala si poate fi folosit direct chiar de catre beneficiari pe website-ul companiei www.brikston.ro. De asemenea, softul poate fi folosit si de proiectanti, distribuitori sau mesteri, cu conditia sa aiba la dispozitie proiectul pentru care intentioneaza sa faca estimarea de materiale si costuri.

Suntem mandri sa lansam versiunea beta a calculatorului, imbunatatita pe baza feedback-ului primit in primul rand de la utilizatorii versiunii initiale. Beneficiarii apreciaza faptul ca isi pot calcula ei insisi costul caramizilor, cu exactitate, evitand o cheltuiala inutila. Softul nostru personalizat este oferit clientilor, alaturi de o serie intreaga de servicii, in mod gratuit prin programul CASA ROSIE., a declarat Iulian Mangalagiu, Director General Ceramica SA.

Ceramica Iasi este unul dintre liderii pietei romanesti ai materialelor pentru zidarie, acoperisuri si finisaje. Cu peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor sale precum si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.

MAI MULTE DETALII PE: www.brikston.ro

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER