Cele mai bune centrale termice de apartament in 2019 - Recomandari Valtherm.ro

Cele mai bune centrale termice de apartament in 2019 - Recomandari Valtherm.ro


Vremea buna isi face simtita prezenta, iar daca va ganditi sa aduceti imbunatatiri locuintei voastre, inclusiv sa va montati un sistem de incalzire propriu, acum ar fi timpul potrivit sa incepeti planificarile. Este motivul pentru care noi va spunem care sunt cele mai bune centrale termice de apartament in 2019, astfel incat voi sa alegeti corect cand demarati procedurile de autorizare a instalarii si, mai apoi, cumparare si montare a echipamentelor.

lotusland.ro
lotusland.ro

centrale termice Vaillant
Centrale termice Vaillant Ecotec pure
Centrale termice Viessmann 050 W

Criterii pe care trebuie sa le indeplineasca o centrala termica de apartament de calitate

Exista sase criterii esentiale pentru a alege o centrala termica buna pentru apartamente:

  1. eficienta;

  2. sa fie prevazuta pentru incalzirea interioarelor si a apei calde menajere;

  3. sa aiba dimensiuni compacte;

  4. sa fie robusta;

  5. sa fie de putere adecvata;

  6. sa asigure un raport calitate pret optim.

Cele mai eficiente sisteme termice pe gaz la ora actuala sunt noile centrale cu condensare, care ating eficienta arderii de pana la 109% in regim normat (putere si temperaturi specifice condensarii). Aceasta pentru ca o parte din energia latenta din vaporii rezultati din ardere este transferata in sistemul de incalzire.

Centralele termice de apartament sunt compacte, pentru a se incadra in spatii inguste, din acest motiv cele mai bune echipamente sunt cele care incalzesc spatiul si prepara apa calda menajera in regim instant (sunt prevazute cu schimbatoare de caldura secundare de dimensiuni generoase).Robustetea este asigurata de componentele centralei termice si de calitatea materialelor utilizate la fabricare. Spre exemplu, centralele termice Viessmann au piesele de baza (schimbatorul de caldura si arzatorul) din otel radial inoxidabil, ce ii asigura fiabilitate sporita.

La final, dar nu la urma este puterea centralei termice. Pentru a incalzi un apartament si a asigura apa calda menajera, cea mai comuna gama de putere este 20 kW-24 kW. Aceasta capacitate este suficienta pentru a asigura caldura si apa calda pentru suprafete de pana la 180 mp.

Proverbiala calitate germana este un criteriu inclusiv in alegerea unor centrale termice de apartament

Un sistem de incalzire este o componenta de baza in economia unei locuinte, caldura si apa calda fiind principalele elemente de confortul casnic modern. Robustetea si fiabilitatea unui sistem de incalzire sunt criterii de incredere si utilizare indelungata, motiv pentru care noi recomandam doar produse de calitate germana.

Centrale termice Vaillant Ecotec pure

Centrale termice Vaillant - Ecotec Plus

Centralele termice in condensare Vaillant Ecotec Plus sunt sisteme de incalzire eficiente, cu rata de modulare 1:6-1:7 si care ating eficienta de pana 109% cand functioneaza la temperaturi specifice condensarii. Aceasta inseamna pentru proprietari ca isi pot reduce consumul la combustibil gazos cu pana la 35%, mai ales daca alaturi de sistemul de incalzire se utilizeaza si un termostat de ambient Vaillant.

Aceste performante sporite ale echipamentului de incalzire sunt datorate sistemului de modulare modern pentru amestecul aer-gaz, care asigura o ardere eficienta, a tehnologiei condensarii si a pompei autoadaptive.Centrale termice Viessmann - Vitodens 050 W

Centralele termice Viessmann Vitodens 050 W de 24 kW functioneaza in condensare, ardere in regim fortat si deservesc pentru caldura si apa calda (combi) apartamente si case cu suprafete de pana la 180 mp.

Centrale termice Viessmann 050 W

Cu o putere de modulare 1:4, acestea asigura un consum scazut de combustibil gazos si o functionare stabila, durabila. Viessmann Vitodens este optiunea ideala pentru montarea in apartamente datorita dimensiunilor compacte si a faptului ca permite o intretinere simpla prin panoul frontal.

Centralele termice Viessmann Vitodens 050W sunt fabricate din materiale rezistente, care asigura o exploatare indelungata. Astfel, schimbatorul de caldura este din inox radial, iar arzatorul performant din otel inoxidabil ce dureaza.

Ambele centrale termice de apartament sunt de calitate germana, iar fiabilitatea sistemelor de incalzire este confirmata de optiunea unei garantii extinse pentru anumite produse (ecoTEC Plus, ecoTEC Pure). Acesta este un articol general - informativ, in cazul in care aveti nevoie de detalii suplimentare verificati website-ul valtherm.ro sau contactati-ne.

Îți recomandăm
Set 100 forme de copt briose Mini Hearts
Desfăcător sticle Misty Gri
Set 5 ustensile de bucatarie Ansel Black
Spatulă din bambus Terrestrial Natural
retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER