Aranjarea mobilei. Idei pentru camere utile si aerisite

Aranjarea mobilei. Idei pentru camere utile si aerisite


Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare in aranjarea mobilei este locatia punctului focal al camerei. Utilitatea si aspectul placut, aerisit se invarte in jurul acestuia. Uneori este ceva evident precum semineul, sau un detaliu arhitectural.


Aranjarea mobilei. Idei pentru camere utile si aerisite

De multe ori totusi, nu exista un punct focal evident. In acest caz, va depinde de tine sa creezi unul prin aranjarea mobilei. Paseste in camera. Care este primul lucru care iti lumineaza privirea? Este fereastra? Este spatiul mare? Este podeaua? In jurul acestui lucru pe care il vei alege iti vei construi punctul focal.

Sufrageria poate sa fie o zona de conversatie. Punctul focal al dormitorului ar trebui sa fie patul. Pozitioneaza-ti cele mai mari piese de mobilier mai intai.
- In sufragerie ar trebui sa fie canapeaua
- In dormitor ar trebui sa fie patul
- In bucatarie ar trebui sa fie masa

Daca ai un punct focal natural, precum un semineu, cea mai mare piesa de mobilier ar trebui sa fie pozitionata in relatie cu aceasta. Mobila nu trebuie sa fie neaparat evidenta, dar ar trebui sa fie aranjata in jurul punctului focal.

Nu pune toate piesele de mobilier mari una langa alta, pentru ca supara si deranjeaza, dezechilibreaza balanta camerei. Odata ce ai pozitionat piesa majora, treci mai departe la piese care au legatura intre ele. Cele mai evidente lucruri in aranjarea mobilei ar trebui sa fie scaunele care merg la masa din sufragerie sau din bucatarie.

Gandeste- te si la folosinta camerei.
- Ai suficiente mese pentru a pozitiona lampile?
- Sunt scaunele suficient de apropiate astfel incat sa poti sa auzi ce spune persoana din fata ta?
- In bucatarie se poate ca doi oameni sa munceasca fara sa se calce in picioare?

SURSA: femei-moderne.ro

soldec-shop.ro
soldec-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER