Placi laminate (HPL) in nuante si modele pentru toate gusturile!

Placi laminate (HPL) in nuante si modele pentru toate gusturile!


In anii '60, placile laminate erau folosite aproape in exclusivitate in bucatarii. HPL-ul este considerat azi ca fiind cel mai potrivit substitut pentru materialele naturale. Este folosit atat in industria mobilei, cat si de catre designeri de interior si arhitecti. Posibilitatile de aplicare sunt nelimitate, imaginatia specialistului care o aplica constituie singura bariera.

vivre.ro
vivre.ro

Placi laminate (HPL) in nuante si modele pentru toate gusturile! - Poza 1
Placi laminate (HPL) in nuante si modele pentru toate gusturile! - Poza 2
Placi laminate (HPL) in nuante si modele pentru toate gusturile! - Poza 3
Placi laminate (HPL) in nuante si modele pentru toate gusturile! - Poza 4

Cele mai des intalnite aplicatii se regasesc in spatiile publice. Fiind un material cu o suprafata foarte rezistenta, este ideal pentru decorarea acelor spatii publice care au un grad ridicat de uzura si totodata, unde se pune un plus de accent pe design: receptii, sali de conferinta, standuri expozitionale, showroom-uri, spitale, cabinete medicale.

Realizarea unor spatii unitare nu a fost niciodata mai usoara, datorita proprietatilor speciale de aplicare, HPL-ul poate fi aplicat pe suprafete verticale, orizontale si curbate.

HPL-ul este un material obtinut din combinarea unui mineral natural cu polimer acrilic. Placile contin celuloza fibroasa (hartie), impregnate cu rasina plastifiabila si lipite la presiuni si temperaturi foarte ridicate.

Laminatele au propria lor imagine, nu mai sunt doar o imitatie a materialelor naturale, cum ar fi lemnul, marmura sau piatra. Firma producatoare, Abet Laminati, lucreaza cu designeri renumiti din toata lumea pentru a anticipa noile tendinte. Designeri cu care au colaborat pana in prezent: Karim Rashid - viziunea lui este sa atinga fiecare aspect fizic al peisajului inconjurator prin creativitatea sa (creatii: mobilier, produse, spatii publice, corpuri de iluminat, ambalaje, opere de arta, suprafete decorative - HPL Collection Digitalia), Alessandro Mendini, Ettore Sottsass, Michele De Lucchi, Andrea Branzi si multi altii.

MAI MULTE DETALII PE: www.cressent.ro

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER