By-Me - sistem de automatizare al locuintei


By-Me - sistem de automatizare al locuintei


Sfaturi utile | Publicat la 01 Ian 2009 | 1777 afisari


Solutie moderna pentru instalatia electrica a unei cladiri folosita alaturi de alte solutii similare in mai toate tarile din lumea civilizata. Pentru o locuinta noua, moderna, instalatia electrica clasica nu mai corespunde cerintelor actuale de comfort, utilitate, securitate dar mai ales costuri de intretinere.


By-Me - sistem de automatizare al locuintei - Poza 1

Sistemul permite controlul automat local sau distanta (prin intermediul telefonului mobil) al anumitor functii legate de buna functionare a unei cladiri (iluminat, incalzit, aer conditionat, supraveghere video, securitate, control acces, comfort si ambianta etc.), controlabile prin comenzi electrice.

Cablarea este mult simplificata fata de solutia clasica, prin conectarea tuturor elementelor de comanda si executie pe un bus de date (doua fire), si a aparatelor comandate pe reteaua electrica (alte doua fire).

Solutia este extrem de flexibila si totodata scalabila, fiind posibil oricand modificari sau suplimentari de aparate, fara a fi necesare lucrari de cablare deosebite.

Toate elementele sistemului sunt initial programate de instalator prin intermediul unei unitati centrale conform cerintelor clientului si pot fi modificate ulterior de client cu multa usurinta folosind aceeasi unitate centrala.

Pot fi create scenarii pentru diverse situatii imaginate de client (zi, noapte, petrecere, weekend, concediu, auditie, vizionare, la serviciu etc.), care o data memorate pot fi accesate printr-o simpla apasare de buton, sau de la birou prin intermediul telefonului mobil.

Sistemul urmareste realizarea unui comfort sporit, reducerea substantiala a consumurilor de energie electrica si termica prin optimizarile facute.


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro