Cinci idei minunate pentru mobila dormitorului copilului tau

Cinci idei minunate pentru mobila dormitorului copilului tau


Dormitorul copilului tau este acel loc magic in care el isi va petrece cea mai mare parte a timpului liber si unde va construi mici povesti zilnice cu imaginatia sa fara limite. Tocmai de aceea, va propunem cinci idei de mobila pentru camera micutilor care pot fi facuta la comanda in functie de preferintele dumneavoastra si de personalitatea copilului. La Arta Mobilei am gasit culori, joc si joaca alaturi de un design minunat si functionalitatea ce-i va asigura de asemenea, siguranta acestuia.

vivre.ro
vivre.ro


Detalii oferta:
Dormitorul pentru copii propus de echipa de la artamobilei.ro este realizat din pal melaminat de grosimea 18 /36 mm, iar canturile sunt ABS integral. Acestia asigura un finisaj de cea mai buna calitate si ce este cel mai important, se poate executa la comanda pe diferite dimensiuni,, materiale si culori, in functie de alegerea dumneavasoastra si a copilului dumneavoastra.
Despre artamobilei.ro:
Cu un stil minimalist sau ultramodern, in designul mobilei la comanda, artamobilei.ro poate satisfice si cele mai exigente gusturi. Indiferent de tipul de mobila dorit, cromatica e la alegere sau prestabilita, masuratorile sunt gratuite, iar livrarea este gratuita in Bucuresti si in jur, in maximum 20 de zile. Materialele sunt de cea mai buna calitate, ideile sunt originale, preturile sunt foarte bune, designul este deosebit, iar informatiile pe tot parcursul alegerii si finalizarii comenzilor sunt asigurate permanent de echipa artamobilei.ro.
Îți recomandăm
Lenjerie de pat din bumbac pentru copii Good Morning Kenzo, 140 x 200 cm
Pantofi din lemn pentru exersat legatul la șireturi Legler Coloured
Cuburi Rex London Colourful Creatures
Set tacâmuri și veselă pentru copii Mickey Mouse, 6 piese
retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER