Deco Termopane: campanie pentru o informare corecta

Deco Termopane: campanie pentru o informare corecta


Echipa Deco Termopane anunta demararea initiativei pentru o informare corecta a publicului interesat de tamplaria din pvc. Invitam cu aceasta ocazie persoanele avizate sa contribuie la completarea paginii wikipedia dedicate.Campania are ca scop construirea unei pagini web ce se doreste a fi intr-un timp cat mai scurt un instrument informativ eficient, complet si de incredere atat pentru clienti, cat si pentru specialistii in domeniu: producatori, furnizori de echipamente si tehnologii, presa de specialitate. Vizitatorii site-ului vor gasi aici informatii despre cum sa-si aleaga tamplaria, tipuri de geam termopan, tipuri de sticla, profile din pvc. Scrise pe intelesul tuturor, materialele prezentate isi propun sa impartaseasca din experienta unor profesionisti din domeniu, sa ofere solutii si idei. Intentia este ca fiecare persoana ce intra in contact cu acest domeniu sa fie cat mai bine informata in privinta aceasta, pentru a fi capabila sa ia decizii corecte in vederea achizitionarii de tamplarie pvc.

Cu aceasta ocazie sunt invitati furnizorii, colaboratorii si persoanele care pot contribui la completarea paginii dedicate tamplariei din pvc cu suportul platformei wikipedia. Locul dedicat se doreste a fi o sursa impartiala de informare si nicidecum o colectie de anunturi publicitare, astfel completarea paginilor facandu-se in conformitate cu regulile si valorile impuse de wikipedia.

Deco Plast este o societate comerciala cu capital integral privat ce a luat fiinta in anul 2004. Principalul obiectiv de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea de tamplarie din pvc. Partenerii de afaceri, respectiv furnizorii de materii prime si tehnologie sunt in totalitate firme germane. Orientarea catre client constituie axul principal al activitatii, pentru a fi permanent in concordanta cu piata, cu cerintele acesteia, pentru dezvoltarea permanenta a standardelor de calitate si diversificarea serviciilor oferite de companie.

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER