Intretinere mai mica: apartament sau vila?

Intretinere mai mica: apartament sau vila?


Temperaturile extrem de scazute inregistrate in ianuarie, care au provocat chiar instalarea situatiei de urgenta in ceea ce priveste alimentarea cu gaze naturale, vor duce la cresterea facturilor la gaze cu circa 30% fata de luna anterioara, in unele cazuri incalzirea unui apartament ajungand sa fie la fel de costisitoare ca cea a unei vile."In decembrie factura la gaze a fost de 300 de lei, dar in ianuarie am consumat mult mai mult si cred ca factura va ajunge la circa 5 milioane de lei. Am decis sa nu incalzim etajul superior al casei, decat foarte putin, dar cu toate acestea costurile vor creste semnificativ pentru ca am consumat mai mult pentru incalzirea camerelor de la parter", spune Elena V, proprietara unei vile de 130 de metri patrati localizata pe malul Marii.

Valoarea facturii pentru luna ianuarie in cazul acestei vile, ar putea fi egala cu banii pe care ii va scoate din buzunar proprietara unui aparatament de 90 de metri patrati localizat in Bucuresti, pe Calea Victoriei.

"In decembrie am avut o factura la gaze de 350 de lei, dar pentru ianuarie ma astept la o valoare cu 30% mai mare, cam de 450 de lei din cauza temperaturilor foarte scazute", spune Ramona Z., proprietara unui apartament de 90 de metri patrati de pe Calea Victoriei.
In functie de consum, factura poate varia, chiar si la apartamente de dimensiuni diferite.

"Eu am un apartament de 80 de metri patrati in zona Hala Traian. In decembrie am platit aproximativ 155 de lei, dar pentru ianuarie ma astept la o crestere de 30% a facturii la gaze. Nu stau foarte mult pe acasa", spune Catalin L.

SURSA:  zf.ro

soldec-shop.ro
soldec-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER