Mici trucuri cu oglinzi pentru amenajari inedite

Mici trucuri cu oglinzi pentru amenajari inedite


Unul dintre accesoriile de baza in orice locuinta, este oglinda. Acest mic detaliu magic si indispensabil totodata are si el micile lui secrete. Nu poti atarna o oglinda la intamplare, daca doresti o armonie perfecta a locului. Oglinda da senzatia de spatialitate, de lume paralela si se poate regasi in hol, in sufragerie, in camera copilului tau sau in baie.


Mici trucuri cu oglinzi pentru amenajari inedite

Trebuie doar s-a asezi in asa fel incat reflectia ei sa fie un coltisor demn de luat in calcul pentru a se dubla. Din punctul meu de vedere, oglinzile din fata ferestrelor sunt minunat pozitionate si asta pentru ca se va crea iluzia unei a doua ferestre, unei a doua privelisti din natura. De asemenea, in fata unui coltisor din incapere, in care arhitectura casei tale este interesanta, este un alt loc ideal. Vorbim despre o arcada din lemn masiv sau despre un glasvand. Aceasta pozitionare va crea echilibrul necesar unei case. Dar sa le luam in ordine.

Primul loc care iti trece prin minte ca are nevoie de o oglinda este, bineinteles, baia. Cea mai intalnita varianta si cea mai recomandata, ramane oglinda de deasupra chiuvetei. Este practic si la indemana. Machiajul si barbieritul iubitului tau sunt doua procese care se vor simplifica vizibil cu oglinda pe care, sunt convinsa, o ai deja exact in acest loc. Daca insa baia este foarte mare, iti sugerez instalarea urgenta a unui perete-oglinda in fata oglinzii din fata chiuvetei. Te vei simti mai sigura pe tine de fiecare data cand iesi din casa, pentru ca orice amanunt al tinutei, al coafurii de la spate, va fi controlat. Daca, din contra, baia este foarte mica, iti sugerez plasarea oblinzii pe peretele pe care este cada. Iti va crea senzatia de marire si te vei putea relaxa in aburii baii cu sarurile aromate si cu privelistea propriei goliciuni. Iti garantez, nu este deloc o experienta de neglijat.

Trebuie s-o spun raspicat de la inceput. Nu sunt de acord cu oglinzile la vedere in dormitor. Nu sunt indicate nici in feng shui. Se spune ca, in timpul somnului, iti fura putin din suflet, cu fiecare noapte care trece. Daca insa nu ai asemenea superstitii si nici nu ti se pare de prost gust, poti incerca pozitionarea unei oglinzi vizavi cu usa. Poti apela si chiar la un perete oglinda in fata patului. Kinky, insa dezarmant pentru partenerul tau. Vei reusi sa-i furi intreg sufletul intr-o singura noapte, pentru totdeauna. Cel mai indicata insa este oglinda de pe usa dulapului, pozitionata in interior. Singura grija pe care trebuie s-o ai este ca atunci cand o deschizi, sa fie suficient spatiu pentru a te putea privi in detaliu. Nici prea de aproape, nici pe portiuni. Nu, trebuie sa ai o imagine de ansamblu asupra ta.

Foarte indicata este instalarea unei oglinzi deasupra biroului de lucru de acasa. Oricum tindem sa stam prea mult in fata calculatorului, comunicam din ce in ce mai des cu prietenii prin intermediul canalelor electronice, ceea ce conduce inevitabil la o anume izolare si la blocarea cailor de comunicare directa. Asa ca, este binevenita o oglinda care sa te tina in permanenta la curent cu ce se intampla in spatele tau. Nu mai esti doar tu si monitorul, spatiul se mareste fie ca vrei, fie ca nu, iar tu devii constienta de el.

SURSA: flu.ro
soldec-shop.ro
soldec-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER