Imprumuta responsabil atunci cand iti faci un credit rapid

Imprumuta responsabil atunci cand iti faci un credit rapid


Corina Stefan | Știri | materiale de constructii

11 Feb 2019 | 35 afisari

 

Multe persoane se folosesc de credite rapide nu neaparat pentru rezolvarea unei situatii urgente, ci mai mult pentru a-si permite sa intreprinda si alte activitati in decursul unei luni. Desi un credit rapid este solutia cea mai buna pentru a rezolva mici cheltuieli urgente este totusi necesar sa se foloseasca acest instrument financiar nebancar cu responsabilitate.

 

vivre.ro
vivre.ro

credit rapid - imprumut IFN

Cum sa imprumuti responsabil?

Specialistii nu recomanda solicitarea unui imprumut chiar si daca este vorba despre credite nebancare pentru restantieri, pentru achizitionarea de bunuri care nu sunt neaparat necesare. A avea o viata financiara linistita si sanatoasa depinde foarte mult de obiceiurile pe care ti le-ai creat de-a lungul timpului. Sunt momente in care este necesar sa strangi putin cureaua si sunt momente in care poti sa iti permiti orice iti doresti. Cu siguranta, a avea o situatie financiara care sa iti permita sa faci si cateva economii nu inseamna sa iti creezi o viata austera in care sa renunti la confortul pe care il ai in fiecare zi.

Este in regula sa faci un credit rapid in cazul in care ai o urgenta medicala minora, ti s-a stricat masina sau banii pentru achitarea unei lucrari in casa nu iti ajung si trebuie sa achiti totul intrucat nu poate astepta pana la salariu. Contractarea unui credit rapid inseamna sa iti faci niste calcule astfel incat imprumutul din aceasta luna sa nu iti afecteze situatia materiala in luna urmatoare si sa nu creeze necesitatea de a face un nou imprumut.

In momentul in care apelezi la un IFN acestia nu incurajeaza indatorarea excesiva si un nou imprumut nu va putea fi contractat pana in momentul in care cel vechi nu a fost rambursat. De asemenea, inainte de a apela la un credit rapid trebuie sa te asiguri ca motivul este unul intemeiat. Daca nu te descurci cu banii este posibil sa se fi strecurat niste cheltuieli inutile in bugetul tau. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti monitorizezi cu atentie cheltuielile si sa faci calcule astfel incat sa poti vedea daca un credit rapid te poate ajuta sau poate sa iti strice bugetul pentru luna urmatoare.

Fa calcule inainte de a apela la un credit rapid

Tentatiile sunt la tot pasul, asadar este foarte usor sa te afunzi in niste cheltuieli inutile care sa iti consume toate resursele financiare si astfel sa ajungi la concluzia ca ai fi putut sa imparti cheltuielile altfel si ar fi ajuns pentru ceea ce aveai nevoie.

Daca in urma calculelor tale ajungi la concluzia ca este nevoie totusi de un credit rapid nu imprumuta mai mult decat ai nevoie. O suma prea mare pentru a-ti putea permite reprezinta una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face in ceea ce priveste construirea bugetului tau lunar.

Imprumuta cat mai responsabil si foloseste acest instrument financiar cu incredere intrucat te va ajuta cel mai mult in momentul in care vei avea nevoie.

Scris pentru DespreCredit.ro

Îți recomandăm
Leagăn/balansoar de grădină ADDU Anna, gri-negru
Aplica de perete pentru exterior Verna Lower Brown
Ghiveci Inka M
Jardiniera Autumn Rectangular
somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER