Amenajarea garsonierei: finisaje, mobilier si cromatica unitare

Amenajarea garsonierei: finisaje, mobilier si cromatica unitare


Recent am achizitionat o garsoniera. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pentru  amenajarea acesteia, astfel incat sa obtin maximum de eficienta intr-un spatiu mic.


Amenajarea garsonierei: finisaje, mobilier si cromatica unitare

Este important, pentru a obtine acest rezultat, sa fiti atent la unitatea finisajelor, a designului de mobilier si a cromaticii si la exploatarea justa si estetica a fiecarui punct din incapere.

Folosirea unei pardoseli continue da senzatia de mai mult spatiu, iar culorile deschise confera luminozitate incaperii. Prin urmare, pentru ca spatiul sa para mai larg, utilizati acelasi tip de material si aceleasi culori pentru pardoseala din intreaga locuinta.

In acelasi timp, culoarea peretilor trebuie sa fie una deschisa, in vederea mentinerii impresiei de spatiu larg. In cazul in care pardoseala este alba, este de preferat sa nu folositi albul pentru pereti, astfel incat sa evitati monotonia, si sa optati pentru nuante reci foarte deschise (verde, albastru, mov, roz).

Cat priveste mobila, acesta trebuie sa fie minimala, iar piesele alese trebuie sa aiba mai multe functiuni: canapeaua sa fie extensibila, camara sau dulapul din hol sa joace rol de sifonier, balconul sa serveasca drept loc de depozitare etc. Este de preferat sa existe un element central, cum ar fi un fotoliu din piele, care sa fie evidentiat de celelalte piese de mobilier si sa fie amplasat in zona de conversatie a garsonierei.

SURSA: romanialibera.ro

soldec-shop.ro
soldec-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER