Arte: fascinatia tapetului in amenajarile interioare

Arte: fascinatia tapetului in amenajarile interioare


ARTE, specialistul cu o lunga reputatie in tapet si decoratiuni interioare, nu doar urmeaza tendintele modei, ci le lanseaza. Un fapt care devine evident cind privesti ultima colectie de primavara.


Arte: fascinatia tapetului in amenajarile interioare

Ceea ce este foarte evident la o simpla privire este faptul ca sunt desprinse din realitate. Stilul, imprimeurile si aplicatiile – acestea sunt rigorile modei azi. Si, daca te uiti la ceva anume din toate modelele placute (odihnitoare), poti fi sigur ca exista cel putin o textura speciala. Ar putea parea putin prea incarcat, dar ca de obicei, noile tendinte se insusesc greu. Insa, imediat ce ai dobandit gustul, vei fi surprins de cit de atractive vei gasi noile stiluri.

Ultima colectie de culori este foarte naturala. Peste tot unde privesti vezi culori si nuante pe care le poti amesteca tu insuti pentru ca exista o mare varietate de tonuri dulci (calde). Sunt mai degraba o revenire la stilul classic. Culorile uzuale (populare) sunt diferite tonuri de alb si maro foarte inchis. Fondant. Si nu trebuie sa te uiti cu mult mai departe pentru a gasi efecte metalice. Ele au devenit la moda de ceva timp.

Iar descrierea de “bling, bling” (atractia pentru lucruri stralucitoare si scumpe) nu este potrivita. Frumoasa stralucire de aur, argint, bronz, e prezenta peste tot, insa nu este tipatoare. Mai mult decit atit, nu sunt “sudate” impreuna pentru totdeauna, ci pot fi separate, cu putina determinare, in doua tendinte diferite: le-ai putea numi Liniste si Drama.

CITESTE MAI MULT PE: houseline.ro

Acest articol a fost publicat in cadrul campaniei Promovam ideile romanesti! Poti sa participi si tu, poti sa ajungi si tu pe prima pagina a portalului nostru. Pentru mai multe detalii, click aici.

creditfix.ro
creditfix.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER