Grohe Eurocube - Avangardism si performanta

Grohe Eurocube - Avangardism si performanta


Cea mai recenta gama de baterii Eurolines din portofoliul de succes Grohe ofera un design arhitectural, cu un raport calitate-pret foarte bun.


Grohe Eurocube - Avangardism si performanta

Dupa cum sugereaza si numele, designul geometric se concentreaza exclusiv pe formele patrate. Manerul este accentuat de un decupaj interior atractiv care face bateria sa para mai putin rigida, atenuand aspectul sau general masiv. Cu formele si suprafetele lucrate cu precizie, bateriile de baie Grohe Eurocube oferite deGrohe - www.baterii-lux.ro sunt o completare perfecta pentru bai si bucatarii, inspirat de arhitectura modernista cu linii drepte.

Diversitatea modelelor categoriei Eurolines

In plus fata de aspectul distinctiv al colectiei, gama ofera o varietate de tipuri de produse pentru a satisface toate cerintele de instalare. Bateriile de lavoar cu 3 gauri si cele cu montare pe perete cu 2 gauri, sunt insotite de setul bateriei pentru cada cu 4 gauri si seria de baterii pentru dus sau cada expuse sau ingropate in perete. Noul raft GROHE EasyReach ™, conceput pentru a sta deasupra bateriilor de dus, asigura ca gelul de dus sau samponul sa fie intotdeauna la indemana.

Pentru a asigura fiecare detaliu, colectia dispune de baterii incastrate si pentru lavoare inalte si o gama de accesorii pentru baie in acelasi stil arhitectural.

Tehnologii de varf

Asemenea tuturor gamelor, colectia dispune de cele doua tehnologii performante si fiabile: GROHE SilkMove®, pentru o manevrabilitate usoara si precizie in reglarea temperaturii si a debitului apei, si GROHE StarLight® pentru o suprafata stralucitoare a stratului de acoperire cromat.

Pentru a oferi protectie impotriva oparirii, bateriile monocomanda pentru lavoar si bideu, contin noul nostru cartus de 28 mm cu limitator de temperatura integrat, in timp ce o serie de produse sunt echipate cu tehnologia GROHE EcoJoy ™ pentru economisirea apei fara efort.

Pentru instalatori, GROHE QuickFix ® Plus reduce timpul de instalare cu pana la 50%, datorita pieselor de instalare mai putin complexe, ceea ce permite o montare mai usora.

Linii paralele - Bateriile Eurocube si dusurile Euphoria Cube

Deoarece nici o baie nu este completa fara zona de dus, noua gama este coordonata cu noile dusuri Euphoria Cube, oferind o solutie completa "de design cubist", pentru baile Cosmopolitan.

provident.ro
provident.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR