Asociaţia Grupul pentru Promovarea Infrastructurii a lansat grupinfrastructura.ro - site de analiza, opinii şi soluţii specializate

Asociaţia Grupul pentru Promovarea Infrastructurii a lansat grupinfrastructura.ro - site de analiza, opinii şi soluţii specializate


Asociația Grupul pentru Promovarea Infrastructurii (GPI)  a lansat  grupinfrastructura.ro. Website-ul are drept scop publicarea de analize complexe, opinii și soluții,  precum și informații de actualitate adresate publicului avizat și interesat de infrastructura României.


Grupul pentru Promovarea Infrastructurii (GPI) oferă soluţii şi analize pentru marile proiecte de infrastructură din România. Astăzi, a fost lansat site-ul GPI, unde sunt publicate informaţii de actualitate şi analize care vin în întâmpinarea celor interesaţi de tot ce înseamnă infrastructură.

GPI propune o viziune de adaptare a domeniului infrastructurii la exigenţele viitorului. Grupul contribuie la dezvoltarea echilibrată a infrastructurii – fie că este vorba despre Sisteme de Transport Inteligente (ITS - Intelligent Transport Systems), soluţii tehnice complexe, fie despre expertiză de tip alternativ.

GPI a fost creat pentru a oferi analize şi soluţii marilor proiecte de infrastructură din România, începând cu cele de transport (rutier, feroviar, naval, aerian, energetic, irigaţii, etc.) şi continuând până la cele de comunicaţii, planificare urbană şi turism.

Infrastructura este un domeniu dinamic care se modelează odată cu societatea. Gândim astăzi infrastructura ca răspuns la nevoile economice şi sociale ale României în context paneuropean.

Experţii GPI consideră că domeniul infrastructurii are nevoie de o abordare mult mai complexă, din punctele de vedere tehnic, legislativ şi metodologic. Din acest considerent, Secţiunea Analize vine în întâmpinarea publicului avizat, oferind soluţii unor probleme care nu mai suportă amânare, probleme apărute atât în rândul antreprenorilor cât şi la beneficiarul public al lucrărilor.

Detalii găsiţi aici - https://grupinfrastructura.ro şi pe pagina de facebook.

Pentru mai multe detalii,

Adrian Bădescu

Preşedintele Asociaţiei Grupul pentru Promovarea Infrastructurii

Contact: office@grupinfrastructura.ro

micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER