Proiecte de case pe stilul tau

Proiecte de case pe stilul tau


Corina Stefan | Sfaturi utile

3153 afisari

Cine nu ravneste astazi la o casa de vis cum sunt cele din reviste sau din filme? In mod evident, felul in care dorim sa arate casa de vis poate varia de la o persoana la alta. Insa, indiferent de ce modele de case vorbim, o locuinta este considerata una de vis, atata vreme cat ne ofera tot ce avem nevoie.


Proiect de casa perspectiva
proiect casa cu etaj
proiect casa cu mansarda
proiect casa parter

Astazi, nu mai trebuie sa depunem prea multe eforturi in alegerea locuintei mult visate cand avem la dispozitie proiecte de case doar la un click distanta. Cu ajutorul specialistilor in proiecte case putem lua cele mai bune decizii pentru a face o investitie pe termen lung care sa merite. Iata, asadar, 3 proiecte de case cu personalitate, cu ajutorul carora visul tau poate prinde contur.

proiect casa parter
Top 3 proiecte de case pentru o locuinta cu personalitate

Daca iti doresti o casa cu personalitate ce cuprinde doar 2 dormitoare, atunci acest proiect este tot ceea ce ai nevoie. Fiind un proiect de casa pentru o familie cu un copil, acesta dispune de 3 camere: un living spatios si 2 dormitoare perfecte pentru odihna, dar si relaxare. Bucataria moderna, cele 2 bai si dressing-ul contureaza design-ul contemporan si fresh al casei, iar mansarda si acoperisul dau acel aer al caselor din filme. Acest proiect este recomandat unui teren de minim 350 mp, cu front stradal de cel putin 13,50 m.

proiect casa cu etaj
Top 3 proiecte de case pentru o locuinta cu personalitate

Acest proiect este ideal pentru o familie cu 2 copii multumita arhitecturii functionale ce a facilitat construirea celor 4 camere. Este o casa ce se remarca inca de la departare prin linii moderne si elegante, oferind intregii familii spatiul de care are nevoie, chiar si fiind pe un singur nivel. Modelul casei este construit de asa natura incat locuitorii sai se pot bucura de lumina naturala pe toata perioada zilei. Fiecare finisaj al casei aduce un strop de modernism pentru intreaga locuinta. Livingul spatios si cele 3 dormitoare ofera spatiul de joaca pentru copii, spatiu pentru lucru pentru cei mari si spatiu suficient pentru odihna pentru toata familia. Bucataria prevazuta cu camara si cele 2 bai eficientizeaza si mai bine spatiul si timpul de pregatire pe care il aloca fiecare membru al familiei. Acest proiect este recomandat unui teren de minim 370 mp, cu front stradal de cel putin 20,70 m.

proiect casa cu mansarda
Top 3 proiecte de case pentru o locuinta cu personalitate

Dupa cum se poate observa din imagine, acest proiect de casa moderna este special conceput pentru o familie numeroasa. Acesta cuprinde 5 camere: un living deschis cu spatiu de dining in care relaxarea alaturi de cei dragi primeaza si 4 dormitoare spatioase pentru copii si parinti. Proiectul dispune de o bucatarie deschisa spre living, 3 bai si diverse spatii de depozitare care asigura functionalitatea casei si un garaj pentru 2 masini. Mai mult decat atat, balconul impresionant ofera o priveliste minunata, iar datorita design-ului modern gandit, acest proiect poate fi potrivit si pentru acele terenuri cu deschidere dubla la strada. Acest proiect este recomandat unui teren de minim 620 mp, cu front stradal de cel putin 23 m.

Toate aceste proiecte de case pot fi personalizate in functie de dorinte, nevoi si buget si pot fi primite in mod gratuit daca alegi sa construiesti cu echipa de specialisti eProiecteDeCase.ro. Casa ta de vis te asteapta. Tu ce mai astepti?

Îți recomandăm
Ghiveci de perete PT LIVING Oval, înălțime 9,5 cm, albastru
Ghivece si suport Telesto
Ghiveci
Set masă cu scaune Genie
somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER