Termopanouri Plitker. Termoizolezi in timp record si platesti mai putin pentru incalzire

Termopanouri Plitker. Termoizolezi in timp record si platesti mai putin pentru incalzire


ValeaCascadelor.ro | Știri

22 Aug 2011 | 114 afisari

Avand in vedere ca de la 1 august 2011 va intra in vigoare noul tarif al gigacaloriei, facturile la caldura vor creste in aceasta iarna cu pana la 100%. Din acest motiv, segmentul termoizolatiilor ofera perspective pozitive pentru viitor, cu toate ca exista inca multe lacune in implementarea programului de reabilitare termica, de la modul in care sunt concepute caietele de sarcini, pana la derularea licitatiilor. Mai mult, incorporarea materialelor inovatoare si alegerea intre nou vs. clasic este la inceput de drum in industria constructiilor din Romania si ne asteptam la o deschidere din ce in ce mai mare catre aceasta zona.

bonami.ro
bonami.ro

Termopanouri Plitker. Termoizolezi in timp record si platesti mai putin pentru incalzire - Poza 1

Temopanoul Plitker este compus dintr-un strat exterior realizat din blocuri ceramice tip klinker (produse de grupul Stroher - Germania), un strat izolator de poliuretan spumos (fabricat de BASF) si un sistem specific de imbinare si montaj. Sistemul Plitker are in compozitie doua tipuri de panou: panou mic cu o suprafata de 0.35m2 si panou mare cu o suprafata de 0.70 m2.

Termopanourile Plitker au avantajul de a oferi, pe langa termoizolarea mai eficienta a cladirii, si un sistem foarte interesant de finisaj al fatadei cu placi de ceramica care se incadreaza intr-o clasa estetica superioara optiunilor existente in momentul de fata pe piata, asigurand calitatea si aspectul European al cladirilor din Romania. Un alt avantaj deriva din faptul ca montajul termopanourilor se realizeaza fara procedee umede (adezive, vopsele decorative), ceea ce face ca termoizolarea cladirii sa fie imbunatatita substantial, iar montarea se poate face pe parcursul intregului an, indiferent de schimbarile de temperatura si de anotimp. Sistemul de fatada realizat din termopanouri Plitker are atat calitati termoizolante cat si hidroizolante: precipitatiile atmosferice nu afecteaza in niciun fel cladirea iar nivelul de umiditate nu creste ca urmare a lipsei fenomenului de absorbtie in materialul component al panoului.

Sistemul ofera o garantie de 25 de ani, garantie pe care nici un alt sistem existent si folosit in termoizolare, reabilitare si finisaj de fatada nu il ofera. Sistemul Plitker imbina doua dintre elementele importante ale anvelopantei cladirilor: termoizolatia si finisajul exterior. Rezultatul este un produs cu evidente calitati estetice si termoizolante. Din punct de vedere al sigurantei in exploatare, sistemul Plitker prezinta un mare avantaj fata de placarea clasica in sistem umed cu ceramica tip klinker: inaltimea de 30 de m pana la care se poate utiliza produsul, fara risc ca acesta sa se desprinda de pe fatada. In plus, spuma poliuretanica este net superioara polistirenului, din punct de vedere al termoizolarii, iar elementele ceramice au un aspect si o comportare in timp mai bune decat tencuielile decorative.

Sistemul Plitker este unic in Romania iar din punct de vedere estetic nu poate fi comparat cu ce ofera sistemele clasice cu tencuiala decorativa. Daca mai adaugam si ca instalarea / montajul se face mult mai repede si necesita resurse reduse cu cel putin 50% fata de sistemele clasice, alegerea sistemului Plitker este evidenta. Pe site-ul nostru (www.plitker.ro) veti gasi un material video in care prezentam simplitatea instalarii sistemului Plitker cat si usurinta cu care se poate termoizola si finisa fatada unui bloc de tip P +9 intr-un timp record de numai 7 zile.

MAI MULTE DETALII PE: www.plitker.ro

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER