Bucatarii moderne: sistem inovativ de gatire fara miros, fara fum


Bucatarii moderne: sistem inovativ de gatire fara miros, fara fum


Sfaturi utile | Publicat la 09 Apr 2010 | 11209 afisari


Visul oricarei gospodine: sa gatesti in voie, fara ca mirosurile mai mult sau mai putin placute sa se imprastie in toata casa. Ideal pentru bucatarii moderne, integrate in locuinte open space sau pentru gatitul industrial in restaurante, sistemul Libero Line permite gatitul fara miros si fara fum.


Bucatarii moderne: sistem inovativ de gatire fara miros, fara fum - Poza 1


Bucatarii moderne: sistem inovativ de gatire fara miros, fara fum - Poza 2


Libero Line de la Electrolux este un sistem inovativ de gatire fara emisii de fum sau de mirosuri, datorita unui filtru triplu care absoarbe si curata perfect.

Cum functioneaza?

Mirosurile neplacute si fumul produse in urma prajirii, fierberii sau grill-ului sunt intai directionate catre un filtru metalic labirintic pentru a separa particulele mari de grasime si aburi.

Fluxul de aer este apoi directionat prin filtrul textil care retine particulele mici.

Ultima etapa a sistemului de filtrare aduce aerul catre filtrul Zeolite care absoarbe aburii ramasi si particulele volatile, eliminand astfel mirosurile neplacute.

Modular, usor de adaptat in bucatarii mai mari sau mai mici

Libero Point este un echipament compact, personalizat in functie de solicitarile clientilor. Dintre modulele care pot fi utilizate pentru gatire mentionam: plite si wok-uri cu inductie, plite cu infrarosii, plite netede cromate, grill Panini, minicuptor cu convectie.

Spatiul de sub zona de coacere poate fi prevazut cu sertare modulare iar polita laterala poate oferi o suprafata suplimentara pentru vase si ustensile.

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.ro



Adauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro