Credeai ca stii totul despre tapet?

Credeai ca stii totul despre tapet?


Ati trecut de multe ori prin situatia de a vrea sa va notati toate intalnirile, evenimentele importante sau zilele de nastere ale celor dragi si intr-un fel sau altul uitati de ele? Designerul german Christiaan Postma a imaginat un calendar anual cat un perete, imbinand astfel nevoia de tapet cu cea a unei agende. Ideea este pe cat de hilara, pe atat de practica, calendarul-tapet fiind un element inedit pentru birourile personalizate.


Credeai ca stii totul despre tapet?

Dimensiunile acestuia variaza in functie de dimensiunile peretelui si puteti schimba dimensiunea, fontul si limba in care este tiparit scrisul. O idee originala vine si din partea designerilor Duncan Wilson si Sirkka Hammer care aplica patru straturi de post-it-uri, de diferite culori, pe folia de tapet, fiind ideale pentru birou sau pentru peretele de langa telefon.

Originalitate in fiecare metru patrat de tapet

Tapetul printat cu rame foto este o idee nonconformista de a posta fotografii cu cei dragi pe un intreg perete. Ramele negre sunt de diferite marimi, stiluri si forme, fiind nevoie de lipici normal pentru a aplica fotografiile.

Daca sunteti adeptii suprarealismului puteti achizitiona tapet care se distorsioneaza la intersectia cu un obiect, piesa de mobilier sau usa. Acest tapet foloseste culori tari, modelul repetitiv marunt si formele geometrice puternice si de aceea trebuie folosit cu moderatie, pe post de accent decorativ. Insa efectul pe care acesta il da unei camere este intr-adevar suprarealist.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

Citeste și alte articole din:  Accesorii pentru baie   Amenajari dormitor  

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER