5 sfaturi pentru un living elegant

5 sfaturi pentru un living elegant


Corina Stefan | Living

831 afisari

Living-ul reprezinta unul dintre locurile in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, ceea ce inseamna ca, indiferent daca locuiesti intr-un apartament sau la casa, amenajarea acestui loc are o importanta foarte mare. In plus, este nevoie ca living-ul sa ofere senzatia unui loc spatios, elegant si prezentabil. Pentru a putea face acest lucru nu ai nevoie de foarte multe lucruri insa, pentru a aduce armonia si echilibrul in acest spatiu trebuie sa tii cont de cateva lucruri foarte importante.


amenajare livign - Alma Parchet Natural
amenajare living contemporan
scar interioare
amenajare living clasic

Functiile de baza ale oricarui living

Atunci cand te gandesti la living trebuie sa ai in minte cele doua functii importante pe care le indeplineste: cea estetica si cea functionala. Un living elegant depinde foarte mult si de elementele care sunt utilizate pentru obtinerea unui astfel de stil. Drept urmare, iti vom oferi cateva sfaturi utile pentru a putea sa creezi mai usor un interior elegant dar si mai placut in care sa iti petreci timpul.

amenajare living contemporan
Sfaturi pentru amenajari living

Recomandari pentru un living elegant

Unul dintre cele mai importante aspecte este iluminatul. O incapere eleganta este pusa in valoare cel mai bine prin intermediul luminii. Asadar, vei avea nevoie de corpuri de iluminat dar si de lumina solara de afara. De asemenea, un living elegant nu trebuie sa fie sufocat de mobilier iar daca spatiul este unul destul de redus ca dimensiune atunci trebuie sa elimini tot ceea ce ar putea sa incarce spatiul din punct de vedere vizual. Foloseste culori deschise si calde pentru mobilier, pentru a crea senzatia unui spatiu mai aerisit.

amenajare living clasic
Sfaturi pentru amenajari living

Pentru un efect deosebit si care sa intareasca imaginea unui spatiu elegant, foloseste parchet din stejar sau alte tipuri de esente autohtone. Opteaza pentru culori calde care sa ofere senzatia de confort in locuinta. Si, daca doresti sa optezi pentru un stil mai rustic atunci poti sa instalezi si niste lambriuri din lemn intrucat au revenit la moda, iar materialele din care sunt fabricate sunt de inalta calitate si reusesc sa intareasca si mai mult efectul unui spatiu elegant.

Sfaturi de amenajari pentru case cu trepte din lemn

Pentru casele cu etaj, recomandam utilizarea unor trepte lemn care sa creeze un aspect unitar atat intre design-ul living-ului cat si al celui de la etaj. Utilizand trepte lemn nu vei mai face o trecere atat de brusca de la un stil de design interior la altul.

scar interioare
Sfaturi pentru amenajari living

De asemenea, si decoratiunile joaca un rol foarte important in construirea unui design elegant intrucat daca sunt dispuse in locuri strategice, bine alese pot avea un efect impresionant. Decoratiunile pot avea atat un rol functional cat si estetic. Este recomandat sa nu incarci foarte mult spatiul cu decoratiuni, ci sa creezi un echilibru intre acestea si tot ceea ce se mai gaseste in living.

Obtinerea unui design elegant se obtine si prin a te inspira din reviste de specialitate sau alte surse de pe internet. Este important sa te decizi asupra tuturor elementelor utilizate si sa nu te abati de la planul tau initial. Sunt foarte multe lucruri care pot sa isi gaseasca locul intr-un living, dar va recomandam sa va ganditi de doua ori inainte de a incarca spatiul cu ornamente.

Îți recomandăm
Canapea variabilă Karup Design Beat
Set coltar stanga si puf Vanity
Ansamblu biblioteca
Set canapea cu 3 locuri, canapea cu 2 locuri si un puf Vanity
bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER