Mobilier in culori minunate pentru camere pline de veselie

Mobilier in culori minunate pentru camere pline de veselie


ValeaCascadelor.ro | Living

530 afisari

Si casele au povestile lor, care pot fi foarte usor de relatat atunci cand pui accent pe detaliile potrivite. Am pregatit o colectie cu piese de mobilier moderne, colorate, care emana veselie si energie prin culoare si design deosebit. Culorile, atat de diversificate si de surprinyatoare vor contura casa prin forme si detalii fermecatoare; accesoriile potrivite isi vor gasi si ele locul in decor.

foglia.ro
foglia.ro

Fiecare camera are nevoie de acea piesa centrala care sa-i defineasca personalitatea fara a acapara insa celelalte detalii din jur. Dimpotriva, alegerea potrivita va crea armonie perfecta intre formele ce-i contureaza spatiul si contrastul nunatelor de culori predominante.

Daca peretii camerei dumneavoastra sunt albi, cu atat mai mare va fi impactul culorii vii a unui fotoliu al carui design modern se va incadra cu usurinta in spatiul ales.

O culoare vie precum magenta, verde crud sau albastru deschis va deveni un punct de plecare si inspiratie in selectarea celorlalte elemente si amenajarea decorului interior.

Iar daca doriti sa mergeti si mai departe cu aceasta joaca de culori si forme, puteti combina mai multe nuante intr-o singura piesa: o canapea al carui model surprinde un puzzle de imprimeuri delicate si jucause. Sau o comoda in linii simple ce adauga un strop de eleganta la toate celelalte elemente prezentate anterior.

Jucati-va putin cu toate aceste detalii ce tin de culoarea si conturul pieselor de mobilier si la final veti obtine combinatia perfecta intre atmosfera dorita si elementele ce o compun.

Îți recomandăm
Ansamblu corpuri biblioteca Allison
Măsuță de cafea Ragaba UFO ⌀ 57 cm
Bibliotecă Ángel Cerdá
Set coltar stanga si puf Vanity
baterii-lux.ro/
baterii-lux.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER