Promotii peste promotii, produse noi, idei de cadouri inedite. A aparut noul catalog D-Mail

Promotii peste promotii, produse noi, idei de cadouri inedite. A aparut noul catalog D-Mail


Promotii peste promotii, produse noi, idei de cadouri inedite. Asta ne propune catalogul D-Mail pe luna martie 2013. Ca de fiecare data, sloganul Idei utile si originale se regaseste printre ofertele care mai de care mai atragatoare. Va puteti convinge vizitatnd aici catalogul D-Mail martie 2013.

chilipirul-zilei.ro/
chilipirul-zilei.ro/

Promotii peste promotii, produse noi, idei de cadouri inedite. A aparut noul catalog D-Mail - Poza 1

A venit primavara, a sosit noul catalog D-Mail! Te invitam pe www.dmail.ro sa-l rasfoiesti online si sa descoperi noile produse utile si originale. In plus, nu rata oferta lunii, un set de 2 brelocuri cu lanterna - Gratuit pentru orice comanda de minim 150 Lei.

Printre produsele noi din oferta lunii martie am retinut:

Set 8 bucati folii pentru aragaz. Protejati tava aragazului de stropii de grasime, lapte, rosii, etc.

Set 3 tigai Stonewell. Stonewell este o tigaie speciala care combina incalzirea rapida a aluminiului cu suprafata rezistenta a pietrei.

Fragezeste carnea de marimea XXL. Pentru o friptura frageda, fara fibre, iata acest dispozitiv util: nu trebuie decat sa apasati usor si treaba e facuta.

Set 3 bile pentru masina de spalat. Cu bilele speciale ce atrag scamele, hainele vor fi mai curate si masina de spalat va avea viata mai lunga.

Organizator cu 4 compartimente reglabile. Un organizator cu 4 compartimente (reglabile) si doua tavi practice, perfecte pentru a pastra in ordine si a avea la indemana toti detergentii.

Golf in miniatura. Fratele te intrece in viteza si se inchide in baie ore in sir, inarmat cu cartile de benzi desenate si puzzle? Poti sa-l iei peste picior cu acest joc de golf in miniatura.

Umbrela rezistenta la vant. Aceasta umbrela are mici orificii care permit vantului sa treaca si previn scurgerile periculoase de apa.

Ascutitoare pentru lama fierastraului circular. Pentru o ascutire usoara si perfecta a oricarui tip de lama a fierastraului circular,

Irigator multifunctional. Cu acest pulverizator, transformati orice sticla intr-un irigator practic!

Toate promotiile le puteti consulta online aici: promotii D Mail . Spor la cumparaturi!

retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER