Ponturi si solutii ieftine pentru interioarele cu bugete mici

Ponturi si solutii ieftine pentru interioarele cu bugete mici


Tineri la inceput de viata, familii descumpanite de criza sau mici intreprinzatori luati prin surprindere de oscilarile pietei imobiliare, dedicam materialul de astazi tuturor celor care cauta sa amenajeze locuintele cu minim de buget.


Ponturi si solutii ieftine pentru interioarele cu bugete mici

De la finisaje p~na la ultimele accesorii de decoratiuni, pentru toate exista solutii mai ieftine dec~t va inchipuiti. Ele presupun insa curaj si deschidere catre ideea de a rupe barierele standardului si de a face totul personalizat.

Baia

Astfel, o baie se poate imbraca doar partial in ceramica, respectiv pardoseala si zona din dreptul cazii sau a dusului, suprafetele de perete ramase libere urm~nd a primi zugraveala in culorile care va convin at~t din punct de vedere al gusturilor c~t si din acela al spatiului disponibil (spatiile mici suporta culori deschise care sa dea senzatia de metri patrati in plus).

Zona de zi

Usile de interior se pot aplica doar acolo unde este strict nevoie, las~nd astfel spatiile zonei de zi sa comunice. In cazul acestei zone, alegerea pardoselilor ram~ne totusi importanta, fiind vorba despre suprafata cel mai intens exploatata si care in caz de deteriorare, necesita un intreg santier pentru renovare sau schimbare. Asadar face parte dintre elementele care merita atentie in defavoarea unora care se pot usor schimba in timp.

Iata deci un criteriu de impartire a bugetului disponibil.

Peretii

Finisarea peretilor poate fi simplu rezolvata prin tencuieli clasice bine facute. Nu inseamna insa ca un interior ieftin nu poate arata cochet. Peretii sunt primii care pot primii amprenta personala a celui care va locui in acea casa. Aici manufactura se poate aplica cu curaj in cele mai neasteptate forme: picturi, colaje, sablonari, compozitii si culori inedite, pot transforma interiorul intr-o oaza cu un design original.

Mobila si corpurile de iluminat

Pentru mobila si corpuri de iluminat, variantele sunt multiple. Aici se poate face un echilibru intre elemente neutre din punct de vedere al esteticii si confortului si elemente folosite ca accente sau centre de interes pentru care merita sa facem o investitie mai mare. De exemplu, in functie de stilul de amenajare, se pot alege corpuri de iluminat neutre, cu design simplu sau chiar tehnic si o lustra de tip candelabru intr-o zona principala, unde sa se poata vedea din c~t mai multe unghiuri ale spatiului.

Va dezvaluim in acest sens un pont: luati in calcul si varianta achizitionarii unor corpuri de iluminat produse in Turcia sau Grecia care copie designul lampilor consacrate ale firmelor italiene, dar la jumatate de pret fata de acestea.

In ceea ce priveste mobilarea, ponturile inseamna mai mult dec~t marile magazine cu mobila ieftina produsa in serie.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER