Modele noi de canapele


Modele noi de canapele


Sfaturi utile | Publicat la 16 Ian 2010 | 9139 afisari


Vesti noi, privitoare la o piesa de mobila extrem de importanta pentru un ambient, piesa de mobila aflata in topul vanzarilor de mobila!
Este vorba despre... canapea.


Modele noi de canapele - Poza 1

Tendintele in ceea ce o priveste, exprimate de participantii la targul IMM Cologne ce incepe in zilele urmatoare, pot fi clasificate in: multifunctionalitate, forme rotunjite, piele, culorile neutre predomina, pe langa ele fiind in actualitate si nuante noi, precum: violet, albastru inchis.

MULTIFUNCTIONALITATE

Kurt Beier, designer al companiei Koinor din Michelau  Germania, producatoare de mobilier tapitat, spune referitor la trendurile acestui an, ca "sunt creatii care inclina spre o utilizare prietenoasa cu functii sofisticate si intrebuintari multiple. In ceea ce priveste forma, lucrurile devin din nou rotunde, iar canapelele devin mai pufoase  stai in ele mai degraba decat pe ele. Culori neutre precum negru, alb, maro sau gri continua sa predomine in ceea ce priveste suprafetele, iar pielea inca este foarte populara. Dar exista si trenduri noi in ceea ce priveste culoarea, precum umbrele de violet si albastru inchis sau albastrul roial".

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

 


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro