Informatii si noutati despre pardoseli


Informatii si noutati despre pardoseli


Sfaturi utile | Publicat la 08 Mar 2010 | 2829 afisari


Indfloor Group, specializata in solutii complete de pardoseli a relansat site-urile companiei, menite sa ofere informatii utile despre domeniul pardoselilor industriale, sportive si din PVC. Prin aceasta actiune Indfloor isi propune atat sa promoveze in mediul electronic imaginea companiei - aceea de specialist cu experienta in alegerea si montarea pardoselilor, cat si sa ofere informatie de calitate si cat mai detaliata despre o varietate de pardoseli tehnice.


Informatii si noutati despre pardoseli - Poza 1

Cele trei site-uri lansate sunt: www.indfloor.ro, www.covorpvc.ro si www.pardoselisport.ro. Lansarea noilor site-uri despre pardoseli vine in intampinarea utilizatorilor care vor sa gaseasca rapid si usor, prin intermediul Internetului, informatii complete si detaliate despre pardoseli - fie ca sunt pardoseli pentru spatii comerciale sau industriale, pardoseli sportive, gazon artificial, pardoseli tip covor PVC sau epoxidice, mocheta sau parchet triplustratificat.

In ceea ce priveste continutul, site-urile au o structura intuitiva care le face usor de navigat. Continutul informational vine sa sprijine eforturile companiei Indfloor de popularizare a domeniului pardoselilor (tehnice si rezidentiale), precum si a celor mai moderne materiale de pardoseli si tehnologii de montaj a acestora.

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro