Cum să-ţi alegi mobila de exterior

Cum să-ţi alegi mobila de exterior


Trebuie să recunosc că nu sunt tocmai genul de persoană care să-și petreacă toată ziua afară, dar asta nu înseamnă că nu sunt mereu preocupată de felul în care arată grădina și balconul. Cred că acestea trebuie considerate și tratate ca o extensie a spațiului în care locuim. Ele au o mare contribuție în crearea senzației de lărgire a camerei, în special dacă există un spațiu deschis către balcon sau niște ferestre generoase înspre grădină.


Eu prefer mobilierul de exterior metalic şi cu accente vintage. Acesta trebuie să ofere ceva mai mult decât un loc unde să poţi lua masa sau o zonă de relaxare. Trebuie să fie o completare a modului în care este amenajat interiorul, dar în acelaşi timp să fie confortabil, rezistent la uzură şi estetic, înfrumuseţând casa sau apartamentul tău.

Cum sa-ti alegi mobila de exterior
Cum sa-ti alegi mobila de exterior

Pentru a găsi variantele care ţi se potrivesc cel mai bine, împarte spaţiul în zone de interes. Zona principală ar trebui să conţină o măsuţă cu scaune, apoi, în funcţie de spaţiul disponibil, poţi adăuga un hamac, un balansoar sau un set de şezlonguri. Plasează şi una sau mai multe surse de lumină difuză în diferitele zone pe care le-ai creat, pentru o atmosfera intimă în timpul serilor de vară. De asemenea, nu uita de ghivecele cu flori, dar nu-ţi aglomera terasa cu zeci de ghivece înghesuite care să-ţi fure spaţiul. Două – trei plante alese cu grijă, puse în ghivece asortate cu ambientul sunt suficiente. Poţi opta pentru variantele suspendate în cazul în care spaţiul este mai puţin generos.

Cum sa-ti alegi mobila de exterior
Cum sa-ti alegi mobila de exterior

Pentru a crea mai mult confort şi a înviora atmosfera, achiziţionează nişte perne pentru scaune, colorate în culori vesele. Trebuie, însă, să ai grijă să le aduci în casă dacă se anunţă vreme rea.

Îţi doresc relaxare plăcută pe terasa tocmai amenajată şi nu ezita să-mi trimiţi poze cu colţul tău de rai.

Îți recomandăm
Set mobilier de grădină Monobeli Bohemian, albastru
Leagăn de interior Linda Vrňáková Swingy In
Ghiveci Better Life
Ghiveci de perete PT LIVING Oval, înălțime 9,5 cm, albastru
foglia.ro
foglia.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER