Cum să-ţi aduci primăvara în sufragerie, cu ajutorul pernelor decorative

Cum să-ţi aduci primăvara în sufragerie, cu ajutorul pernelor decorative


Lorelei Kasadi | Decor

706 afisari

În sfârșit, îi putem da iernii un binemeritat concediu. După atâta frig și ceață, soarele parcă începe să prindă curaj, hainele groase nu mai au loc pe cuierul din hol, iar nivelul nostru de energie și bună dispoziție crește de la o zi la alta.

Dăm cu mare nerăbdare draperiile la o parte și lăsăm soarele să se joace prin toate colțurile casei. Dar cine mai are răbdare până se colorează grădina? Noi ne-am înflorit deja sufrageria cu ajutorul pernelor decorative. Colorate, vesele, primitoare, comfortabilie, pernele decorative sunt modul simplu, rapid și ieftin în care poți să schimbi complet atmosfera din sufragerie și să călătorești prin grădini magice.

chilipirul-zilei.ro/
chilipirul-zilei.ro/

Pernita decorativa cu floricele melva

Perna decorativă Melva aduce un suflu nou în orice încăpere. O puteți folosi pentru a decora bancheta din holul de la intrare, canapeaua din living sau fotoliul din colțul de lectură. Sfat deco: alăturați mai multe perne decorative cu forme și culori diferite pentru a amplifica efectul vizual.

Pernă decorativă Butterfly Lin

Folosite cu pricepere, pernele decorative pot să schimba atmosfera unei camere. Şi, desigur, starea de spirit a privitorului - perna "Butterfly" este un bun exemplu. Aşezaţi una, două sau mai multe asemenea perne pe canapeaua din living, pe fotolii sau pe patul din dormitor. Îngăduiţi-vă libertatea de a alătura perne cu motive florale, geometrice sau uni şi admiraţi rezultatul.

Pernă decorativă Gypsy

Pernele Gypsy sunt, de asemenea, instrumentul potrivit pentru a vă reîmprospăta locuința, ori de câte ori simțiți nevoia de o schimbare. Prin decorarea camerei dumneavoastră cu doar câteva perne, chiar și o simplă canapea poate primi un suflu nou, de primăvară.

De ce să aștepți să înflorească grădina? Primăvara este la îndemâna ta!

Îți recomandăm
Pernă decorativă Bello
Pernă decorativă Ravenna
Pernă Kate Louise Ornamento, 43 x 43 cm
Set 2 perne decorative Canor 30x50 cm
lotusland.ro
lotusland.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER