COMPLEX AVA CENTER

COMPLEX AVA CENTER


Complexuri comerciale | Publicat la 18 Feb 2009 | 23263 afisari


Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 564, Sector 3, Bucuresti.  Tel.: 0723.265.946; 0722.805.813


COMPLEX AVA CENTER - Poza 1
COMPLEX AVA CENTER - Poza 2
COMPLEX AVA CENTER - Poza 3

AVA International Impex S.R.L., a fost fondata in 1994 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand 10 angajati, firma noastra efectueaza servicii de inchiriere spatii comerciale (135 de magazine), servicii alimentatie publica: fast-food, casa de schimb valutar. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

aportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostrum prioritar. Angajatii nostril au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. AVA International Impex S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Specific: gresie; faianta; adezivi; centrale termice; sanitare; fitinguri; robineti; jaluzele; rigips; tevi; usi; profile; parchet; electrice; ferestre; calorifere; brauri; vopsea; polistiren 


Scris de: ValeaCascadelor.ro  |  contact@valeacascadelor.roAdauga comentariul tau