Instalarea gazelor naturale la persoane fizice

Instalarea gazelor naturale la persoane fizice


Instalarea gazelor naturale acasa necesita ceva alergatura, dar beneficiile sunt clare. Iata pasii care trebuie facuti.


Instalarea gazelor naturale la persoane fizice

1. Solicitantul trebuie sa se prezinte la sediul distribuitorului local de gaz (in Bucuresti, S.C. DISTRIGAZ SUD S.A., din b-dul Marasesti nr. 4-6, sector 4), la "Biroul Avizari Consum Casnic", pentru obtinerea avizului de principiu si achitarea taxei legale. Lista documentelor necesare se afla afisata la sediul societatii. In cazul solicitantilor de microcentrale de apartament, in vederea separarii consumului de gaze, este absolut necesar acordul asociatiei de locatari (proprietari).

2. Societatea de distributie nu se ocupa de executia instalatiilor de gaze naturale, ele fiind realizate de firme particulare autorizate in acest sens de catre Agentia Nationala de Reglementare a Gazelor Naturale (A.N.R.G.N). Lista cu firmele autorizate se poate consulta la sediul Distrigaz. Microcentralele termice pe care importatorul le recomanda spre montare trebuie sa poarte avizul ISCIR in termen de valabilitate.

3. Dupa executarea lucrarii, pentru a deveni abonatul societatii DISTRIGAZ, solicitantul trebuie sa se prezinte cu actul de identitate si actul de atribuire a spatiului pentru care se incheie contractul (vanzare-cumparare, inchiriere, mostenire, comodat etc.) la Biroul Contracte. Punerea in functiune a instalatiei de gaze se face de catre constructor, in prezenta reprezentantului DISTRIGAZ.

Contorul pentru masurarea de gaze naturale este proprietatea societatii si se monteaza gratuit de catre reprezentantii acesteia.
geekmall.ro/
geekmall.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR