Gradina de vara. Personalizeaza decorul gradinii tale cu prospetime si culoare


Gradina de vara. Personalizeaza decorul gradinii tale cu prospetime si culoare


Sfaturi utile | Publicat la 10 Iun 2013 | 1717 afisari


Vivre.ro ti-a pregatit o campanie pentru a-ti personaliza gradina de vara cu prospetime si culoare. Ca de obicei, calitatea produselor este ireprosabila iar preturile reduse cu pana la 70%. Detalii pe www.vivre.ro.


Gradina de vara. Personalizeaza decorul gradinii tale cu prospetime si culoare - Poza 1

Sezonul acesta incerci sa petreci cat mai mult timp in spatii exterioare, iar gradina sau terasa devin locurile preferate pentru relaxare si distractie.

De aceea ti-am pregatit o campanie care sa iti personalizeze decorul cu prospetime si culoare: felinare cu agatatoare, fete de masa si perne pentru scaun cu modele variate, ghivece si cosuri pentru decoruri autentice, paturi pentru serile racoroase

Ce este www.vivre.ro si cum functioneaza?

Reduceri de pana la 70% la branduri de top. Vivre este un club online de shopping pentru casa, gradina si accesorii. Avand in portofoliu produse de cea mai buna calitate din toata lumea, www.vivre.ro dezvolta campanii de vanzari la preturi foarte avantajoase, cu valabilitate limitata.

Pentru a profita de discounturi trebuie sa va inregistrati pe www.vivre.ro

Pentru a comanda un produs este necesara inregistrarea in clubul Vivre. Inregistrarea este foarte simpla, procesul durand maxim un minut. Detalii pe www.vivre.ro.


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro