Cazi de baie: de cate feluri pot fi?

Cazi de baie: de cate feluri pot fi?


Lorelei Kasadi | Sfaturi utile

1428 afisari

Producatorii de pe piata cazilor pentru baie ofera o mare varietate de forme si dimensiuni, asa incat orice cumparator, oricat de pretentios ar fi, are de unde alege. La fel se prezinta si oferta din Valea Cascadelor, asa incat ti-e greu sa te hotarasti ce sa cumperi. Pentru a va usura alegerea, vom prezenta in randurile urmatoare cateva detalii despre materialele si formele cazilor care pot utila baile moderne.


Cazi de baie: de cate feluri pot fi?

Cazile pentru baie pot fi facute din fonta, otel, tabla smaltuita, fibra de sticla si acril. Sa le luam pe rand.

Cazile din materiale plastice - fibra de sticla si acril - ofera designerilor numeroase posibilitati in ceea ce priveste forma cazii. E si normal, plasticul se poate modela cel mai usor, chiar si in forme mai extravagante. In plus, au avantajul de a pastra apa la temperatura optima mai mult timp.

Un alt avantaj este greutatea mica si usurinta de a fi manipulate. Ca pret, tocmai acestor avantaje, ele depasesc cazile metalice. Daca ne gandim la dezavantaje, trebuie sa amintim ca pot fi zgariate si deteriorate foarte usor. Dintre cele doua categorii, cele de acril prezinta totusi o rezistenta mai mare.

Cazile de otel emailate sunt cele mai ieftine. Ca principale dezavantaje sunt acelea ca se racesc foarte rapid, iar emailul se poate usor zgaria sau sparge.

Cazile de fonta emailate sunt mai rezistente la lovire sau zgariere, dar sunt mai grele si mai dificil de montat, tocmai din acest motiv. Ele au un mare avantaj: pastreaza mai mult timp caldura din apa.

Pentru cei cu bani, mentionam ca pe piata exista si cazi din materiale speciale, precum cele din marmura, granit sau onix. O tendinta moderna este cada colorata in mai multe culori. Americanii au pus de curand in fabricatie cazi din otel emailat cu portelan, usoare si rezistente. Se poate spune ca roducatorii actuali fac orice pentru a atrage atentia clientilor si a le oferi produse de calitate, la o mare varietate de preturi.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER