Cabine de dus, un moment de relaxare binemeritat

Cabine de dus, un moment de relaxare binemeritat


Pentru omul modern, stresat si grabit, dusul reprezinta nu numai o actiune de igiena personala, ci si o metoda moderna de relaxare. Cand simti apa fierbinte cum iti maseaza umerii si ceafa uiti intr-o clipa toate supararile de peste zi si te destinzi mai ceva ca intr-o cada inspumata. Aceasta minunata placere va poate fi oferita instalandu-va in locul cazii din baie unul dintre nenumaratele modele de cabine de dus.


Cabine de dus, un moment de relaxare binemeritat

Montarea ei nu este cine stie ce: daca este pusa pe locul vechii cazi nu veti avea probleme cu scurgerea. Noile cabine de dus sunt astfel gandite incat placerea de a te lasa mangaiat de suvoaiele fierbinti sa fie cat mai deplina. „Confortul este ascuns in detalii”, se spune.

Pornind de la aceasta idee, producatorii de cabine de dus au impins exigentele de confort dincolo de orice inchipuire. Cabina de dus, indiferent de model, este confectionata din materiale de cea mai buna calitate, rezistente la umiditate. In functie de spatiul sau locul de utilizare, la producerea cabinelor de dus sunt utilizate cele mai bune tipuri de profile din aluminiu, vopsea electrostatica, masti din polistiren, accesorii si rulmenti ce-si pastreaza ani buni utilitatea.

Se acorda o importanta separata si geamurilor. La toate modelele sunt utilizate geamuri securizate, rezistente la spargere. Asa incat nu exista riscul ca la o miscare mai brusca sa va treziti dincolo de peretele de sticla. Conditiile igienice sunt intotdeauna pe primul plan. Se acorda o atentie deosebita pentru a se utiliza sisteme inchise de sine, silicoane antibacteriene, geamuri speciale executate din materiale rezistente care nu permit dezvoltarea de microbi si bacterii.

Si... un sfat: verificati intotdeauna daca inchiderea cabinei este etansa. Daca va cumparati o cabina de dus de la Valea Cascadelor, verificarea nu mai este necesara, pentru ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate. Incercati-le.

iedera.ro
iedera.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER