Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona

Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona


Cand spui gresie si faianta din Spania spui calitate, traditie, eleganta si rafinament. Producatorii iberici sunt din ce in ce mai cautati pe piata autohtona, luand fata de multe ori celor traditionali. Va prezentam in cele ce urmeaza trei dintre cei mai renumiti. Materialul si galeria foto au fost realizate cu sprijinul Auna Romania.

bonami.ro
bonami.ro

Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona - Poza 1
Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona - Poza 2
Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona - Poza 3
Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona - Poza 4
Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona - Poza 5
Branduri traditionale de gresie si faianta din Spania pe piata autohtona - Poza 6

Ceramicas Aparici (Spania), una din companiile cele mai renumite din domeniu, a fost infiintata in anul 1961. Compania este situata in regiune Alcora din Spania, locul unde fabricarea placilor ceramice este deja o traditie asociata cu cultura zonei.

Produsele oferite de Ceramicas Aparici sunt de cea mai buna calitate, fiind rezultatul unei vaste experiente in producerea de gresie si faianta , a implementarii tehnologiilor inovatoare din domeniu precum si a maximei atentii acordate selectiei materiei prime si supravegherii intregului proces de fabricatie.

APAVISA PORCELANICO (SPANIA) este cel mai important producator din piata de domeniu in ceea ce priveste productia de gresie portelanata de inalta tehnologie.

Produsele APAVISA sunt adecvate oricaror incaperi si spatii. Produsele sunt rectificate si pot fi folosite in zonele cu trafic intens, cum ar fi aeroporturi, cladiri de birouri, centre comerciale sau in zone rezidentiale, hoteluri, case particulare si apartamente, fatade sau in orice alt proiect care necesita folosirea gresiei portelanate de inalta rezistenta.

Produsele APAVISA ofera cea mai inalta calitate, excelente caracteristici tehnice si vizuale. Singura limita este imaginatia dumneavoastra.

Levantina (Spania) a intrat in lumea produselor ceramice de inalta tehnologie prin lansare a marcii TECHLAM si a devenit producatorul pionier al acestui produs in Spania.

TECHLAM este un produs ceramic de numai 3 mm grosime, cantareste doar 7.1 kg/m2, iar dimensiunea panourilor poate fi de pana la 1 x 3 m. Proprietatile sale tehnice de durabilitate, igiena si usurinta de montare, impreuna cu varietatea dimensiunilor si culorilor, ofera solutii noi in arhitectura si design interior.

CITESTE MAI MULT PE: auna.ro

Acest articol a fost publicat in cadrul campaniei Promovam ideile romanesti! Poti sa participi si tu, poti sa ajungi si tu pe prima pagina a portalului nostru. Pentru mai multe detalii, click aici.

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER