SPA-ul exterior - confort si relaxare in gradina Dvs.


SPA-ul exterior - confort si relaxare in gradina Dvs.


Sfaturi utile | Publicat la 27 Apr 2011 | 1921 afisari


Un must-have al acestui sezon sunt SPA-urile pentru exterior. Creeaza o oaza de liniste, confort, relaxare si intimitate pentru familia ta cu cele mai noi, inovative, performante si rafinate Spa-uri pentru exterior. Spa-urile de exterior sunt Spa-uri calde, create special pentru relaxare si distractie, dar si pentru mentinerea unei vieti sanatoase.


SPA-ul exterior - confort si relaxare in gradina Dvs. - Poza 1

Alegerea unui SPA exterior este una foarte importanta, acesta fiind o investitie pe termen lung, de care va veti bucura in fiecare sezon, dar in acelasi timp si o achizitie costisitoare. Beneficiile oferite de Spa-urile exterioare, dar si costurile acestora,  sunt determinate de caracteristicile sale, de programele oferite,  precum si de optiunile oferite de acesta.

Astfel, puteti opta pentru un SPA Home – cu o capacitate de 3 – 7 persoane, si incepand de la 900 l de apa, cu programe variate de hidromasaj, special create pentru relaxarea si distractia familiei Dvs, un SPA Professional, cu o capacitate de 3 – 7 persoane, cu programe multiple de hidromansaj si terapie SPA, create pentru terapiile SPA, sau un SPA Fitness, un model unic de mari dimensiuni, creat special pentru intretinerea corporala, terapii SPA si fitness; dar si pentru relaxare.

MAI MULTE DETALII PE: www.interiorstore.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro