Bateriile spalator Grohe Eurostyle, o poveste de succes inegalabila


Bateriile spalator Grohe Eurostyle, o poveste de succes inegalabila


Sfaturi utile | Publicat la 14 Feb 2012 | 1408 afisari


Inca de la lansare, GROHE Eurostyle a fost o poveste de succes inegalabila. Ca toate lucrurile marete, am actualizat designul favorit al arhitectilor, reimprospatandu-l.


Bateriile spalator Grohe Eurostyle, o poveste de succes inegalabila - Poza 1

Noua Eurostyle beneficiaza de un maner viguros, usor de folosit si e disponibila cu teava de scurgere normala sau arcuita. Mai mult, aspectul sau zvelt, modern se imbina cu intreaga noastra gama de tehnologii unice, printre care GROHE SilkMove® si GROHE StarLight®. O astfel de calitate exceptionala si design extraordinar rivalizeaza cu pretul competitiv, incat ceea ce aveti de castigat este un robinet durabil si de incredere care bate orice concurenta.


Bateriile de bucatarie Eurostyle reprezinta o imbinare perfecta intre formele geometrice atemporale si o tehnica de exceptie. Este o serie cu o silueta estetica si contururi armonioase. Bateriile Eurostyle sunt disponibile in versiunea standard sau in versiunea cu pipa de scurgere inalta, mobila, care faciliteaza orice activitati executate in bucatarie.

Utilizarea tehnologiei GROHE SilkMove® asigura utilizarea placuta, facila si confortabila a bateriei. Pentru adeptii solutiilor minimaliste, recomandam modelul pentru perete, datorita caruia blatul de bucatarie devine mai mare.

Alege bateriile de bucatarie Grohe EUROSTYLE prin BATERII-LUX.ro !

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro