Bateriile de baie Grohe Concetto. Intruchiparea designului modern

Bateriile de baie Grohe Concetto. Intruchiparea designului modern


Datorita formei cilindrice, bateriile de baie Grohe Concetto sunt intruchiparea designului modern. Corpul  cu o inclinatie dinamica si imbinarea liniilor simple si a curbelor asigura un inalt confort si o buna ergonomie.Gama de baterii de baie Grohe Concetto include baterii de lavoar, baterii de cada si dus,baterii bideu.


Bateriile de baie Grohe Concetto. Intruchiparea designului modern

Datorita formei cilindrice, bateriile de baie Grohe Concetto sunt intruchiparea designului modern. Corpul cu o inclinatie dinamica si imbinarea liniilor simple si a curbelor asigura un inalt confort si o buna ergonomie.Gama de baterii de baie Grohe Concetto include baterii de lavoar, baterii de cada si dus,baterii bideu.

Noua serie de baterii de baie minimaliste Grohe Concetto este o imbinare curajoasa intre forma cilindrica si corpul inclinat dinamic in fata, fiind imaginea noii dinamici a modernismului.Cercul - principalul element stilistic al acestei serii – ii defineste extravaganta si modernismului.Forma usoara si suprafata stralucitoare, obtinuta cu ajutorul tehnologiei Grohe StarLight asigura un element de finisare perfect pentru orice baie moderna.

Bateriile Concetto, sunt prevazute cu sistemul Grohe SilkMove care asigura o precizie deosebita, dar si facilitate si confort in utilizare. Alege bateriile de baie Grohe Concetto prin www.baterii-lux.ro !

Alege Grohe!

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER