Apa pura la robinetul din bucatarie - GROHE Blue®

Apa pura la robinetul din bucatarie - GROHE Blue®


GROHE Blue® iti indeplineste acest vis. GROHE Blue® este o baterie  de bucatarie echipata cu filtru  incorporat pentru a asigura apa pura, cu un gust excelent direct de la robinet. Filtrul de inalta performanta elimina toate substantele care afecteaza gustul apei de la robinet.


Apa pura la robinetul din bucatarie -  GROHE Blue®

GROHE Blue® iti indeplineste acest vis. GROHE Blue® este o baterie de bucatarie echipata cu filtru incorporat pentru a asigura apa pura, cu un gust excelent direct de la robinet. Filtrul de inalta performanta elimina toate substantele care afecteaza gustul apei de la robinet.

Un test independent format dintr-un grup reprezentativ de persoane a fost efectuat pentru a compara apa dispersata de GROHE Blue® cu trei feluri diferite de apa minerala negazoasa de calitate superioara. Rezultatul: majoritatea au preferat gustul - GROHE Blue®! Fii sigur ca nu ratezi gustul curat si proaspat al GROHE Blue®.

Cartusul de filtrare GROHE Blue® se poate schimba cu o miscare simpla. Un cartus este suficient pentru imbunatatirea a cca. 600 l* apa, ceea ce corespunde cu cca. 50 lazi apa minerala – necesarul mediu pe an al unei familii de patru persoane.

Alege bateriile de bucatarie cu filtru incorporat Grohe Blue prin www.baterii-lux.ro .

Alege Grohe!

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER