Top 10 cele mai bune produse pentru casa

Top 10 cele mai bune produse pentru casa


Camera foto, sacul de dormit antiinsecte, imprimanta cu conexiune wireless la internet, placa de par cu polimeri sau frigaruia flexibila au fost votate printre cele mai utile produse. Din 1.650 de produse necesare in gospodarie, specialistii Institutului de Cercetare pentru Intretinerea Locuintei au ales zece cele mai bune lansate anul trecut.

vivre.ro
vivre.ro

Top 10 cele mai bune produse pentru casa - Poza 1

Camera foto Nikon Coolpix S1000PJ este considerata cea mai buna in segmentul ei, in primul rand pentru ca are incorporat un proiector prin care poti vedea imaginile fara sa le descarci pe computer. Are 12.1 megapixeli, zoom 5x si stabilizator de imagine, o optiune extrem de utila mai ales daca "subiectul" se misca sau fotografului ii tremura mana. Specialistii recomanda camera pentru ca poate capta imagini clare, care pot fi tiparite in formate mari.

A doua alegere este un scaun pentru calatorii, realizat dintr-un material antiinsecte. Poate fi folosit si de catre copii sau femeile insarcinate, se pliaza si nu ocupa prea mult spatiu. Din acelasi material este si un sac de dormit, care poate fi folosit si pe post de patura. Produsele alunga tantarii si gandacii, fara ca insecticidul din material sa afecteze sanatatea umana.

In segmentul produselor pentru ingrijirea personala, placa de par de la Remingtton - Frizz Therapy Straightening Iron este recomandata pentru ca ar contine anumiti polimeri care protejeaza parul, astfel incat la umiditate sa nu-si piarda forma si finetea obtinute dupa coafat. Dupa cateva teste s-a constatat ca placa de la Remingtton intareste firul de par, astfel incat coafura rezista cel putin 15 ore.

CITESTE MAI MULT PE: gandul.info
perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER